Gabungan: Platform Operasi Sosial

wawasan manunggal

Nyawiji nyedhiyakake teknologi lan aplikasi pemasaran cloud sing ngidini organisasi sampeyan ngatur kabeh siklus pemasaran sosial, nyedhiyakake ROI sing jelas lan terukur. Platform Unified nyedhiyakake sistem rekam gabungan kanggo merek, agensi lan vendor.

keuntungan Platform Operasi Sosial Unified

  • Miliki lan ngontrol data pemasaran sampeyan - Platform Operasi Sosial nyambungake kabeh agensi, vendor lan merek sing sampeyan kerjo ing siji sistem pemasaran cloud, menehi tampilan lengkap babagan kabeh organisasi pemasaran sampeyan. Kuwasa perusahaan sampeyan supaya bisa cepet lan ganti - sampeyan bisa ngganti agensi, vendor utawa tim internal tanpa kelangan data sejarah.
  • Nindakake kampanye sosial sing kompleks - Tekan konsumen ing wektu sing tepat, kanthi pesen sing bener, ing pirang-pirang jaringan sosial saka siji platform. Platform Operasi Sosial ngidini manajer komunitas, perancang media lan agensi kreatif supaya bisa nggayuh tujuan sing padha - ngaktifake pamirsa.
  • Optimalake media sing dibayar, diduweni lan entuk - Priksa saben dolar sing sampeyan lakoni ing media luwih akeh - luwih saka klik lan kesan lan wiwiti ngoptimalake pengaruh kanthi ngerteni carane media sing mbayar nggawe nilai media tambahan nalika wong melu konten sampeyan. Platform Operasi Sosial minangka siji-sijine solusi sing nggabungake media sing mbayar, duwe lan entuk.
  • Terjemahake data gedhe menyang ROI - Sederhana nglaporake kanthi menehi tumindak sosial (seneng, komentar, nuduhake, tweet, lan liya-liyane) regane dolar dhewe, supaya sampeyan bisa mbandhingake lan ngoptimalake laba investasi sing maksimal. Aktifake kabeh wong ing tim sampeyan kanggo ngukur kinerja adhedhasar ROI, tinimbang fokus ing metrik sing alus utawa samar kaya keterlibatan utawa jangkauan.
  • Nggawe keputusan adhedhasar data - Platform Operasi Sosial ngormalisasi lan ngetung data pemasaran sampeyan kanggo menehi jawaban babagan pitakon kaya platform sing nggawe ROI paling gedhe kanggo kampanye iki? Penjual utawa PMD sing paling sukses sajrone wektu tartamtu? Kepiye cara mbuwang dhuwit kanggo pariwara sosial kanthi luwih efektif?

Siklus Hidup Sosial sing Disatukan

siklus-urip

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.