Endi Restoran sing Disedhiyakake ing Tunggal?

SteakKadhangkala aku duwe ide milyar dolar. Sayange (utawa kebeneran), aku ora nate duwe dhuwit kanggo nandur modal ing ide pirang-pirang dolar. Muga-muga ana sing njupuk kula babagan iki.

Aku kabotan. Iki minangka gabungan saka pola makan sing ala lan gaya urip sing santai. Kalorone salahku. Lan nalika aku mangan, ora prelu menyang endi wae, ukuran porsi BESAR. Sanajan aku pesen sub sayuran cilik, paling ora 2 sajian. Apa sampeyan ngerti rata-rata Amerika sing porsi ing restoran yaiku kaping 5 ukuran porsi normal? Adhuh!

Aku ora prelu mangan kabeh piring, ngerti. Sampeyan kudu ngakoni meh ora bisa nyoba ngetung pirang-pirang sajian sing ana ing piring…. hmmm

Dadi iki ideku! Ana sing kudu miwiti restoran sing diarani "Single Single". Mesthi, kita bisa ndandani jeneng kasebut, bisa uga "Une Assiette" ing endi piring kasebut gedhe lan sajiane mung siji. Aku yakin ana sawetara sebab kenapa jaringan restoran kaya iki bakal sukses:

  1. Wong lanang gemuk kaya aku kudu lunga ing kana kanggo nedha awan mung kanggo nuduhake yen awake dhewe usaha.
  2. Kurang panganan, regane padha! Keuntungan sing luwih gedhe saben pon.
  3. Kurang panganan, masak luwih cepet! Iku luwih akeh tabel sing didol saben jam.
  4. Yen aku ora lunga ing kana kanggo mangan awan, wong ceking ing papan kerja bakal meksa aku lunga supaya dheweke prihatin. Kaya nalika takon apa aku arep mlaku-mlaku nalika mangan awan. 😉
  5. Perusahaan sing pengin karyawan mangan sing sehat mung bakal pesen saka restoran kaya iki.

Tagline kanggo Une Assiette bakal gampang, bener? Aku seneng, "Aja Assiette Gedhe karo Une Assiette!". Kanggo sapa wae sing bener-bener nggunakake ide iki lan mlaku, aku luwih seneng menehi jajanan sajrone urip.

Mangga lebokake panganan cuci mulut.

14 Komentar

  1. 1

    Aku duwe ide bebarengan karo garis sing padha, mung lemak lemu. Restoran kasebut mesthi diarani Jack Sprats. Piye wae, dakkira ora bakal sukses. Aku, aku bakal dadi ranting yen kudu mlaku ing treadmill kanggo nguatake komputer.

  2. 2

    Hai, aku karo sampeyan babagan ukuran porsi. Aku ora ngerti sebabe restoran mikir yen para wanita mangan kaya panganan pertanian sawise dina sing sibuk! Aku seneng porsi cilik kanthi sentuhan gourmet.

    Sampeyan bisa nyuda ukuran weteng kanthi porsi cilik.

    Warta paling apik yaiku sampeyan bisa olahraga kanthi mlaku bolongan 18 ing lapangan golf!

  3. 3
    • 4

      Jack,

      Sampeyan pancen bener! Jujur, aku ora butuh gym ... mung bar gagak kanggo nguculi bokongku metu saka kursi lan mlaku-mlaku. Aku lagi nggarap. Kayane saya akeh nulis babagan iki, saya saya motivasi kanggo nindakake.

      Thanks!
      Doug

  4. 5
  5. 6

    Saben ngunjungi AS aku nuli masang watu sajrone seminggu. Aku kerja ing NY suwene 3 minggu (kanthi judhul peluncuran GBA) lan dheweke ngombe minuman gratis lan nalika mrentah sub gedhe aku katon lucu, banjur aku sumpah bakal menehi kulawarga 5!

    Aku seneng panganan, nanging sisih tengenmu Doug amarga ukurane gedhe banget nyebabake ramalan sing bisa ditindakake.

    Nanging aku kudu ngomong yen aku kangen banget karo Twinkies! Gusti Allah pancen kecanduan. Nanging roti sampeyan nyedhot, ora ana roti sing kerak? apa sing diarani kabeh?

  6. 8

    Aku setuju tenan! Aku wis kerep mikir babagan iki, nanging ora nate mikir yen duwe restoran sing didedikake kanggo porsi siji (ide sing apik). Lan sampeyan padha karo kaca sing padha karo aku. Aku ora preduli yen restoran menehi rega regane padha karo sajian lengkap. Wenehi panganan sing kurang !!

  7. 9

    Douglas,

    Muni kaya sampeyan bisa dadi juru bicara Subway sabanjure, utawa ora. Serius, aku wis ngerti yen ngetrapake timbangan kanthi rega 30 kilogram. Nanging aku ora bakal mangan ing restoran sampeyan. Aku kerja kanggo ngilangi bobot awak ing omah. Nalika aku metu, kabeh pancen ora katut. Kudu seneng-seneng sawetara wektu.

    • 10

      Masalahku nyenengake saben dina, Lewis! 🙂

      Salah sawijining masalah ing Indy yaiku kita jenuh karo restoran lan supermarket. Aku ora bisa mikir babagan 'toko sudhut' kanthi panganan seger sing bisa njupuk nedha bengi sing sehat kanggo masak bengi iku. Lan - kanthi kabeh rantai, meh ora ana restoran khusus.

      Aku kangen banget karo restoran Vegetarian ing Kulon sing dadi 'Ibu & Pop' sing bisa entuk panganan sing enak kanthi porsi moderat. Dheweke uga ora larang.

      Mergo aku mung kudu nyakot pluru lan dadi motivasi. Cukup alesan! Aku bisa nindakake iku yen nyoba.

  8. 11

    Nalika pola makan Atkins dadi gaya gedhe, aku duwe ide ing restoran karbohidrat murah. Iki bakal diwenehi piring karo pitik, iwak, lan steak, nanging tinimbang kentang goreng, sampeyan bakal entuk tongkat wortel. Iki mung bakal nyedhiyakake Diet colas, anggur, banyu (tanpa omben legi). Lan kanggo panganan cuci mulut, sampeyan bisa menehi woh wohan beri dicampur krim.

    Aku uga duwe ide, sing dakkira saiki wis rampung, kanggo plancongan panganan. Sampeyan plancongan, ing endi kabeh kalebu kabeh. Lan mung duwe panganan sing sehat. Sampeyan bisa ketemu karo ahli nutrisi lan pelatih lan miwiti utawa njaga panganan. Aku mikir preinan minangka wektu nalika masarakat padha pluru panganan, mula iki bakal dadi cara kanggo ucul tanpa rut.

  9. 12

    Aku ora prelu kuatir babagan bagean sing luwih abot ing restoran sing ngukur bobot b / c Muga-muga bisa duwe metabolisme sing cukup cepet. Nanging, mangan panganan sing akeh banget nggawe aku kesed lan ngantuk. Kanggo ngatasi masalah iki, aku asring njaluk piring tambahan, salah siji piring pembuka, lan mindhah bagean panganan menyang piring iki lan mangan saka iku. Yen aku isih luwe, aku bisa entuk luwih saka piring "porsi". Aku mung ngrampungake piring panganan sing diwenehake minangka piring lan aku ngerti yen asring duwe cukup panganan kanggo nggawa paling ora siji panganan liyane.

  10. 13

    Cara liya supaya bisa digunakake yaiku masang televisi restoran ing saluran satwa ... iki kedadeyan ing aku ing papan Tai sing dakkarepake. Ora ana sing bakal mateni napsu luwih cepet tinimbang kudu nonton manuk wulung ing bangkai elk nalika sampeyan nyoba mangan ...

  11. 14

    Aku sejatine duwe ide hebat liyane. Aku sejatine pengin ana jaringan waralaba nasional kanggo nonton nonton bobot. Aku mangan babar blas ing kana. Yen aku bisa menyang restoran sing ngerti cara masak panganan persis miturut sistem poin sing Disaranake Weight Watcher, aku mikir manawa negara iki bisa ilang ribuan pon sak menit.
    Saiki aku wis kelangan udakara 10 lbs kanggo Watchers Bobot lan aku mikir yen duwe pilihan kaya ngono, aku bakal menehi pesta ulang taun anak-anakku ing kana (yen aku duwe) supaya dheweke bisa ngrasakake panganan non-lemak utawa lemu sedheng sajrone pesta. ora ono permen & kue lan hamburger lemak saka Mc Donalds, aku uga seneng bagean bocah.

    Paling apik,
    Zulma

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.