Endi Restoran sing Disedhiyakake ing Tunggal?

SteakKadhangkala aku duwe ide milyar dolar. Sayange (utawa kebeneran), aku ora nate duwe dhuwit kanggo nandur modal ing ide pirang-pirang dolar. Muga-muga ana sing njupuk kula babagan iki.

Aku kabotan. Iki minangka gabungan saka pola makan sing ala lan gaya urip sing santai. Kalorone salahku. Lan nalika aku mangan, ora preduli menyang endi wae, ukuran porsi sing BESAR. Sanajan aku pesen sub sayuran cilik, paling ora 2 sajian. Apa sampeyan ngerti rata-rata wong Amerika sing porsi ing restoran yaiku kaping 5 ukuran porsi normal? Adhuh!

Aku ora prelu mangan kabeh piring, ngerti. Sampeyan kudu ngakoni meh ora bisa nyoba ngetung pirang-pirang sajian sing ana ing piring…. hmmm

Dadi iki ideku! Wong kudu miwiti restoran sing diarani "Single Single". Mesthi, kita bisa ndandani jeneng kasebut, bisa uga "Une Assiette" ing endi piring kasebut gedhe lan sajiane mung siji. Aku yakin ana sawetara sebab kenapa jaringan restoran kaya iki bakal sukses:

  1. Wong lanang gemuk kaya aku kudu lunga ing kana kanggo nedha awan mung kanggo nuduhake yen awake dhewe usaha.
  2. Kurang panganan, regane padha! Keuntungan luwih gedhe saben pon.
  3. Kurang panganan, masak luwih cepet! Iku luwih akeh tabel sing didol saben jam.
  4. Yen aku ora lunga ing kana kanggo mangan awan, wong ceking ing papan kerja bakal meksa aku lunga supaya dheweke prihatin. Kaya nalika takon apa aku pengin mlaku-mlaku nalika mangan awan. 😉
  5. Perusahaan sing pengin karyawan mangan sing sehat mung bakal pesen saka restoran kaya iki.

Tagline kanggo Une Assiette bakal gampang, bener? Aku seneng, "Aja Assiette Gedhe karo Une Assiette!". Kanggo sapa wae sing bener-bener nggunakake ide iki lan mlaku, aku luwih seneng menehi jajanan sajrone urip.

Mangga lebokake panganan cuci mulut.

14 Komentar

  1. 1

    Aku duwe ide ing baris sing padha, mung sedheng lemak. Restoran kasebut bakal diarani Jack Sprats. Piye wae, aku ora mikir bakal bisa. Aku, aku bakal dadi ranting yen kudu mlaku ing treadmill kanggo nguwasani komputer.

  2. 2

    Hai, aku karo sampeyan babagan ukuran porsi. Aku ora ngerti kok restoran mikir wanita mangan kaya tangan farm sawise dina sibuk! Aku seneng porsi cilik kanthi sentuhan gourmet.

    Sampeyan bisa nyuda ukuran weteng kanthi porsi cilik.

    Kabar paling apik yaiku sampeyan bisa olahraga kanthi mlaku ing 18 bolongan ing lapangan golf!

  3. 3
    • 4

      Jack,

      Sampeyan pancen bener! Jujur, aku malah ora butuh gym… mung gagak kanggo ngethok bokongku metu saka kursi lan mlaku-mlaku. Aku lagi nggarap. Iku misale jek luwih aku nulis babagan iki, luwih motivasi aku kanggo nindakake.

      Thanks!
      Doug

  4. 5
  5. 6

    Saben-saben aku ngunjungi AS aku sijine setengah watu ing siji minggu. Aku makarya metu ing NY kanggo 3 minggu (ing judhul Bukak GBA) lan padha duwe free ngombe fizzy lan nalika aku dhawuh sub gedhe aku tak katon lucu, dadi munggah lan aku sumpah bakal dipakani kulawarga 5!

    Aku seneng panganan nanging sampeyan tengen Doug amarga ukurane gedhe banget nyebabake ramalan dhewe.

    Nanging aku kudu ngomong yen aku kangen banget karo Twinkies! ya allah padha gawe ketagihan. Nanging roti sampeyan nyedhot, ora roti crusty? apa iku kabeh?

  6. 8

    Aku babar blas setuju! Aku wis mikir babagan iki kaping pirang-pirang, nanging ora nate mikir duwe restoran sing darmabakti kanggo sajian siji (ide apik). Lan sampeyan ana ing kaca sing padha karo aku. Aku ora peduli yen restoran ngisi rega sing padha karo panganan sing lengkap. Mung menehi kula kurang pangan!!

  7. 9

    Douglas,

    Kayane sampeyan bisa dadi juru bicara Subway sabanjure, utawa ora. Akeh, aku wis dikenal kanggo nyetel mati timbangan ing 30 kilogram liwat. Nanging aku ora bakal mangan ing restoran sampeyan. Aku kerja kanggo ngilangi bobot ing omah. Nalika aku metu, iku kabeh aturan metu lawang. Kudu seneng-seneng kadang.

    • 10

      Masalahku nyenengake saben dina, Lewis! 🙂

      Salah sawijining masalah ing Indy yaiku kita kebak restoran lan supermarket. Aku ora bisa mikir 'toko pojok' karo panganan seger ngendi aku bisa njupuk nedha bengi sehat kanggo masak bengi. Lan - kanthi kabeh rantai, meh ora ana restoran khusus.

      Aku kangen banget karo restoran Vegetarian sing apik ing Kulon yaiku 'Ibu & Pop' ing ngendi sampeyan bisa entuk panganan sing enak kanthi porsi sing moderat. Padha ora larang, uga.

      Iku soko aku mung kudu cokotan peluru lan njaluk motivasi. Cukup alesan! Aku bisa nindakake yen aku nyoba.

  8. 11

    Nalika diet Atkins ana fad amba, Aku idea kanggo restoran kurang karbohidrat. Bakal nampilake piring karo pitik, iwak, lan steak nanging tinimbang kentang goreng, sampeyan bakal entuk wortel. Iku mung bakal ngawula Diet cola, anggur, banyu (ora ana ombenan sugary). Lan kanggo panganan cuci mulut, sampeyan bisa duwe woh wohan beri sing dicampur karo krim kocok.

    Aku uga wis duwe idea, sing aku wis rampung saiki, kanggo diet cruise. Sampeyan pindhah ing cruise, ngendi kabeh iku kabeh-klebu. Lan mung nduweni panganan sing sehat. Sampeyan bisa ketemu karo ahli nutrisi lan pelatih lan bisa miwiti utawa njaga diet. Aku preian minangka wektu ing ngendi wong-wong padha seneng-seneng karo panganan, mula iki bakal dadi cara kanggo nyingkirake tanpa kesusu.

  9. 12

    Aku ora kudu padha sumelang ing bab bagean abot ing restoran ing dunyo sijine ing bobot b / c Aku Bejo duwe metabolisme nyedhaki cepet. Nanging, mangan porsi kebacut gedhe saka pangan ndadekake kula luar biasa kesed lan ngantuk.Kanggo ngatasi masalah iki aku kerep takon kanggo piring ekstra, salah siji saka piring appetizer, lan mindhah bagean saka pangan menyang piring iki lan mangan saka iku. Yen aku isih luwe, aku bisa entuk luwih akeh saka piring "saji". Aku mung nambani piring pangan sing aku diwenehi minangka piring porsi lan aku ketemu sing asring cukup kanggo njupuk ngarep kanggo paling siji meal maneh.

  10. 13

    Cara liya kanggo nindakake iki yaiku nglebokake televisi restoran ing saluran satwa…iku kedadeyan ing papan Tai sing dakkarepake. Ora ana sing bakal mateni napsu luwih cepet tinimbang kudu nonton manuk hering ing bangkai rusa nalika sampeyan nyoba mangan ...

  11. 14

    Aku bener duwe idea Fantastic liyane. Sejatine aku pengin ana rantai franchise nasional restoran pengamat bobot. Aku babar blas bakal mangan ana. Yen aku bisa pindhah menyang restoran sing ngerti carane cook pangan persis miturut Weight Watcher Recommended sistem titik Aku negara iki bisa ilang ewu mina menit.
    Aku wis ilang udakara 10 lbs ing Weight Watchers saiki lan aku mikir yen dheweke duwe pilihan kasebut, aku bakal duwe pesta ulang tahun anak-anakku ing kana (nalika aku duwe) supaya bisa nikmati panganan sing ora lemak utawa kurang lemak sajrone pesta. ora ana liyane permen & roti lan hamburger lemak saka Mc Donalds, Aku uga seneng bagean dicekel bocah.

    Paling apik,
    Zulma

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.