Underwhelmed dening Fitur Overwhelming saka Google Wave

gelombang google

Aku wis nggunakake Google Wave saiki pirang-pirang wulan. Nalika pisanan ngrungokake babagan Wave, aku mikir swarane bisa uga menarik. Aku banjur nonton ing video sing luar biasa dawa babagan alat kasebut lan dikepengini kekuwatan lan potensi sing katon revolusi komunikasi online.

Sawise njaluk undhangan lan pungkasane entuk akses menyang layanan, aku alon-alon miwiti njupuk koneksi menyang kanca lan kanca liyane sing uga duwe akses menyang Google Wave. Kanggo alat komunikasi, luwih murah yen sampeyan ora bisa ngobrol karo wong sing rutin komunikasi saben dina.

Google Wave janji bakal menehi kesempatan kanggo ngatur acara, nuduhake komunikasi lan dokumen sing disebar. Sampeyan bisa nuduhake foto, ide, video, cathetan, dokumen, lan uga game ing platform sing padha ing jendela browser sing wis ana.

Kasunyatane aku isih durung nate ngalami revolusi nyata ing komunikasi. Panggunaan paling dawa sing wis dakdeleng saka Google Wave yaiku kolaborasi sing dakkirim karo kancaku sing nulis kanggo salah sawijining blogku. Kita nuduhake target, ide, pitakon lan strategi karo siji liyane ing gelombang kasebut lan bisa sukses.

Aku isih ngenteni supaya bisa diwiwiti. Aku mikir cara supaya bisa nggunakake overdrive yaiku meh ngganti sing wis ana Gmail fungsi karo Google Wave. Oh, lan nalika lagi nyoba, cukup lebokake Google Dokumen lan Google Ngobrol ing kana uga. Mungkin malah taburan saka Grup Google kanggo nindakake uga.

Aku isih mikir Google Wave bakal merevolusi komunikasi online. Aku ora mikir bakal kelakon nganti basis pangguna sing luwih jembar bisa mlebu platform lan liya-liyane Google layanan digabungake utawa diilangi.

3 Komentar

  1. 1

    Jason, sampeyan mung ngringkes sawetara paragraf cekak, persis kaya sing dak rasakake babagan Google Wave. Aku kepengin banget menehi revolusi ing cara kerja, nanging aku isih krasa underwhelmed.

  2. 2

    Jason, postingan apik! Ngekspos pamirsa ing kene kanggo teknolog lan panggunaan Blog Wave sing sejatine wis kliwat. Matur nuwun!

  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.