2 Komentar

  1. 1

    Gagasan sing apik banget lan aku mikir sampeyan bener.

    Aku duwe restoran lokal sing nawakake mangan lan njupuk. Aku bisa muni utawa ngirim email kanggo pesen lan pesen panganan. Aku bisa mangan nalika pengin 'wengi'. Aku bakal njupuk nalika pengin 'wengi mlebu' sing gampang. Aku bakal ngirim email nalika ngrencanakake pesta utawa acara liyane. Contone, aku ora bakal ngirim email kanggo pesen tabel - akeh banget variabel lan luwih gampang telpon. Lan sisih liyane, luwih gampang pesen panganan sajrone 5 dina liwat email.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.