Ngerti Dadi ing Brand. Mbangun kapercayan.

kertu-monitor.png Nalika taktik pemasaran adhedhasar Internet bisa uga luwih adhem tinimbang sawetara iklan cetak lawas sing mboseni, faktor keren kasebut ora bakal ngatasi sampeyan saka nindakake merek dhasar. Kabeh titik tutul minangka kesempatan utama kanggo nambah katresnan merek karo target target.

  1. Ngerti kepiye wong ing sisih liyane obrolan nggunakake teknologi digital kasebut. Ing level apa dheweke mbukak hubungan karo sampeyan ing titik tutul iki? Yen dheweke sibuk mriksa email dheweke sajrone dina kerja sadurunge dheweke cepet-cepet mlebu ing telung rapat maneh, apa dheweke pancen pengin sampeyan napas gulu kanthi tawaran ora apik? Apa informasi sing migunani, sing sampeyan ngerti pengin, luwih cocog? Mungkin. Mungkin ora. Ngupaya ngerti. Banjur gunakake pangerten kanggo nggawe pesen lan luwih efektif nggunakake media.
  2. Tindakake tumindak sing selaras karo janjine lan kepribadian merek sampeyan. Manajemen merek ora mung nggawe manawa logo sampeyan ditampilake ing papan sing bener lan nggunakake warna kanthi bener. Kahanan kasebut bisa mbantu. Luwih penting, saben titik tutul minangka kesempatan kanggo nduduhake merek sampeyan lan nggawe utawa nguatake kapercayan. Apa tawaran menjengkelake sing dibahas ing ndhuwur sejatine cocog karo merek sampeyan? Yen njijiki lan ngganggu minangka bagean saka merek sampeyan (semoga sukses), banjur wenehi penawaran. Nanging, yen pamirsa ngerti sampeyan minangka sing beda, gunakake komunikasi maneh. Apa wae sing sampeyan lakoni, ngerti sapa sampeyan lan apa sing sampeyan pilih banjur kirim merek kasebut kanggo nggawe kapercayan.
  3. Ngerteni carane pamirsa sesambungan karo media lan pesen sing sampeyan kirim. Pakaryan kasebut mesthi ora rampung amarga sampeyan meksa nindakake perkara. Gunakake data, dialog, utawa saran liyane sing bisa dingerteni babagan pamirsa banjur nyetel strategi, rencana lan eksekusi.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.