Tumpukan Tech Ultimate kanggo Pemasar Performa Dhuwur

Tumpukan Marketing

Ing 2011, pengusaha Marc Andreessen misuwur nulis, lunak wis mangan jagad. Akeh cara, Andreessen bener. Pikirake babagan pirang-pirang piranti lunak sing digunakake saben dina. Smartphone siji bisa duwe atusan aplikasi piranti lunak ing. Lan mung siji piranti cilik ing kanthong sampeyan.

Saiki, ayo ngetrapake ide sing padha ing jagad bisnis. Sawijining perusahaan bisa nggunakake solusi piranti lunak atusan, utawa ora ewu. Wiwit finansial nganti sumber daya manusia lan penjualan, saben departemen gumantung karo teknologi kanthi sawetara kapasitas. Dadi integral kanggo nindakake bisnis ing jaman saiki.

Pemasaran ora beda. Akeh tim pemasaran modern gumantung karo macem-macem solusi software-as-a-service (SaaS) kanggo ngatasi kolaborasi lintas tim, ngatur proyek sing lagi ana, lan nglacak kinerja kampanye. Nanging liwat 7000 produk SaaS mung ing ruang pemasaran, bisa dadi angel kanggo misahake kudu-Haves saka apik-apik.

Ing artikel iki, aku bakal ngrembug babagan solusi piranti lunak sing integral karo tumpukan teknologi pemasaran lan kenapa. Kajaba iku, aku bakal nuduhake sawetara conto tartamtu ing dalan.

Apa sing dimaksud karo Stack Marketing?

tembung tumpukan pemasaran nuduhake koleksi piranti lunak lan teknologi sing digunakake para pemasar kanggo nindakake tugas. Iki kalebu istilah payung sing luwih gedhe tumpukan tech sing asring digunakake para profesional TI kanggo nyakup basa pamrograman lan kerangka kerja kanggo pangembangan aplikasi.

Tumpukan pemasaran intine minangka dhaptar solusi sing kudu ana sing menehi kekuwatan marang tim sampeyan supaya bisa nindakake tugas sing paling apik. Piranti kasebut minangka integral kanggo ningkatake efisiensi, nuwuhake kolaborasi, lan ningkatake komunikasi. 

Cara Nggawe Stack Tech Marketing Ultimate

Saiki, meh meh ana piranti lunak kabeh. Cara ndeleng, ana rong jinis alat SaaS: kudu-Haves lan apik-apik.

Piranti sing kudu ana yaiku sing penting kanggo nindakake fungsi padamelan. Wong sing kepenak apik, mung apik. Iki bisa mbantu sampeyan dadi luwih kreatif utawa teratur, nanging isih bisa nggayuh target tanpa tujuan kasebut.

Penting kanggo njaga tumpukan pemasaran sampeyan. Apa? Amarga piranti lunak larang. Pancen larang. Bisnis bisa mbuang-buang ewonan dolar kanggo lisensi piranti lunak sing ora digunakake yen ora nimbang alat kasebut kanthi tliti. 

Kajaba iku, produk SaaS sing akeh banget bisa uga mbingungake lan dadi angel kanggo tetep teratur. Piranti lunak mesthine bakal nggawe urip sampeyan luwih gampang, ora angel. 

Ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake dhaptar alat SaaS sing kudu ana kanggo tumpukan teknologi pemasaran:

Manajemen Relationship Customer

Manajemen hubungan pelanggan (CRM) piranti lunak dirancang kanggo mbantu bisnis tuwuh keterlibatan lan nggawe hubungan karo pelanggan sing wis ana lan calon. 

Umume alat CRM tumindak minangka basis data sing nyimpen informasi lan interaksi pelanggan. Ing alat kasebut, pangguna bisa ndeleng kabeh riwayat hubungan karo pelanggan, uga informasi sing ana gandhengane karo penjualan sing saiki lagi ditindakake.

Piranti lunak CRM utamane digunakake dening tim penjualan, pemasaran, lan eksekutif. 

Tim penjualan gumantung ing CRM kanggo ngatur informasi sing ana gandhengane karo prospek lan kesempatan. Eksekutif nggunakake uga, kanggo ngawasi terus babagan pipa penghasilan lan penjualan. Ing sisih marketing, CRM migunani kanggo nglacak petunjuk lan kesempatan sing mumpuni karo pemasaran. 

CRM penting kanggo nyepetake kesenjangan ing antarane tim pemasaran lan sales lan entuk keselarasan sing luwih apik sajrone organisasi.

Tuladha CRM

Ana atusan alat CRM sing beda ing pasar. Ing ngisor iki ana sawetara sing luwih apik:

  • Salesforce - Salesforce minangka panyedhiya utama piranti lunak CRM adhedhasar awan kanggo bisnis kanthi kabeh ukuran. Sanajan CRM minangka penawaran inti Salesforce, perusahaan ngembangake lini produke kanggo nyakup layanan pelanggan, otomasi pemasaran, lan solusi perdagangan. Kanthi meh 19% total pangsa pasar, Salesforce dominasi ruang CRM. Lan ana alesan sing apik - platform kasebut terus-terusan ditingkatake ing antarane pangguna lan peneliti amarga kemampuan cloud sing kuat, apamaneh nalika nerangake ruang perusahaan.

kontak Highbridge kanggo Bantuan Salesforce

Salesforce CRM

  • CRM Kurang Nganggu - CRM Kurang Nganggu dirancang khusus kanggo bisnis cilik sing butuh alat sederhana tanpa kabeh lonceng lan wisel. Cetha langsung, lan sampeyan bisa ujar, "kurang ngganggu"!

Mlebu kanggo CRM sing Kurang Nganggu

CRM Kurang Nganggu

Manajemen Proyek

Piranti lunak manajemen proyek ngidini tim nglancarake komunikasi, ngatur alur kerja, lan njaga inisiatif proyek saiki, kabeh ana ing papan sing padha. 

Umume para pemasar bisa kerja ing lingkungan kolaborasi sing utamane adhedhasar proyek. Ora preduli disiplin pemasaran sing sampeyan lakoni, alat manajemen proyek iku penting kanggo tetep teratur lan nglacak kemajuan proyek. 

Akeh solusi ing kategori iki uga bakal ngidini sampeyan nggawe alur kerja khusus kanggo tugas saben dina / mingguan, ngewangi sampeyan tetep tanggung jawab kanggo tenggat wektu sing bakal teka. Iki luwih migunani yen tim sampeyan kerja kanthi remot utawa sebagian adoh.

Tuladha Piranti Lunak Manajemen Proyek

Manajemen proyek minangka pasar sing rame, kanthi akeh solusi kanthi rega sing beda. Tuladhane kalebu:

  • asana - Asana minangka solusi manajemen proyek kanthi peringkat paling dhuwur kanggo bisnis kanthi kabeh ukuran. Alat kasebut nawakake macem-macem fitur manajemen tugas sing ngidini kolaborasi lan kustomisasi. Asana ndhukung produktivitas tim uga karya individu, saéngga pangguna bisa ngatur aliran tugas dhewe lan menehi kontribusi kanggo inisiatif tim. Pangguna malah bisa tugasake dadi tanggalan, supaya gampang ngerti apa sing kudu dibayar lan kapan.

Coba Asana Gratis

Manajemen Proyek Asana

  • Wrike - Wrike minangka alat manajemen proyek sing dibangun kanthi fitur level perusahaan kanggo bisnis ing mode hiper-pertumbuhan. Sanajan Wrike nawakake akeh integrasi kelas perusahaan, solusine isih bisa digunakake uga kanggo pasar menengah lan bisnis cilik.

Miwiti Gratis ing Wrike

Manajemen Proyek Wrike

Ing 2016, perusahaan ngembangake lini produk kanggo nyakup Wrike kanggo Pemasar, alat sing dirancang khusus kanggo niru alur kerja pemasaran umum. 

Wrike for Marketers diposisikan kanthi unik kanggo mbantu tim pemasaran supaya tetep teratur lan nglakokake inisiatif umum kayata nggawe konten, manajemen acara, lan peluncuran menyang pasar. Alat kasebut uga nyedhiyakake template proyek kanggo miwiti.

Marketing Automation

Piranti lunak otomatisasi pemasaran mbantu tim pemasaran kanthi otomatis alur kerja sing ana gandhengane karo generasi timbal, posting media sosial, lan kegiatan pemasaran email. 

Kejaba mupangate ngirit wektu kanthi alat jinis iki, piranti lunak otomasi pemasaran uga mbantu nggawe pesen pribadi ing macem-macem kampanye tanpa prelu gaweyan manual. Kampanye iki bisa disiyapake kanggo mlaku-mlaku, sanajan sampeyan ora bisa ngatur.

Tuladha Otomatisasi Pemasaran

Umume alat otomasi pemasaran dikombinasikake karo teknologi liyane dadi siji platform sing paling lengkap. 

  • HubSpot - HubSpot minangka platform pangembangan sing populer kanggo ngarahake bisnis kanthi adol, pemasaran, lan alat layanan pelanggan sing dibutuhake supaya bisa sukses. Hub Marketing HubSpot minangka penawaran otomatisasi pemasaran utama platform. Alat kasebut nduweni kapabilitas sing jembar generasi timbal, pemasaran email, lan analitik.

Miwiti Hubspot

Hub Pemasaran Hubspot

  • MailChimp - Apa wae sing diwiwiti minangka layanan pemasaran email dadi platform otomatisasi pemasaran kabeh-ing-siji MailChimp sing diarahake menyang bisnis cilik. 

Mlebu kanggo Mailchimp

Pemasaran Email Mailchimp

MailChimp pancen narik kawigaten para usaha cilik amarga rencana rega sing fleksibel.

Ana model gratis sing nyedhiyakake kabeh fungsi otomatisasi dhasar kanggo bisnis ing tahap wiwitan. MailChimp malah nawakake rencana mbayar kanggo tim sing mung nggunakake alat kasebut mrana-mrene.

Piranti Optimization Search Engine

Piranti lunak optimisasi mesin telusuran (SEO) digawe supaya bisnis bisa nambah peringkat telusuran organik lan bisa ditemokake. 

Piranti SEO nyedhiyakake macem-macem fitur sing migunani kanggo mbantu para pemasar nindakake riset tembung kunci, nggawe backlink, lan nindakake audit konten web sing ana kanggo nambah pertumbuhan digital kanthi sakabehe. Akeh solusi kasebut uga nduweni kapabilitas analytics internal sing mbantu pangguna nglacak lan ngukur pengaruh upaya SEO.

Tumpukan pemasaran sing paling efektif menehi kekuwatan marang tim pemasaran sampeyan kanggo nggawe keputusan kanthi manteb. Minangka SEO, penting banget supaya aku duwe akses menyang alat panelitian kunci kaya Semrush, alat bangunan link kaya Ahrefs, lan alat analitik kaya Google utawa Adobe Analytics. Kabeh liyane kepenak dimiliki, nanging ora prelu.

Liam Barnes, Spesialis SEO Senior ing Petunjuk

Tuladha Piranti Lunak SEO

Kabar apik. Sampeyan ora kudu dadi ahli kanggo ngerti cara nggunakake piranti lunak SEO. 

Akeh solusi piranti lunak SEO intuisi lan gampang digunakake, malah kanggo para pamula. Saliyane, uga ana alat SEO canggih sing mbutuhake kemampuan piranti lunak teknis luwih akeh. Kabeh gumantung karo target sing digoleki liwat telusuran organik!

  • Ahrefs - Ahrefs nawakake macem-macem alat SEO kanthi macem-macem kemampuan kalebu riset tembung kunci, pelacakan rangking, bangunan link, lan nglaporake. Iki minangka produk kabeh-kanggo-siji sing dirancang kanggo para pemasar lan profesional SEO kabeh level pengalaman ningkatake rangking lalu lintas organik.

Miwiti Ujicoba Ahrefs Sampeyan

Platform SEO Ahrefs

Ahrefs diwiwiti utamane minangka alat backlink; Nanging, penawaran sing ditambahi nggawe perusahaan dadi pemain utama ing ruang SEO. Yen sampeyan butuh alat SEO ing kaca sing gampang (meh) kabeh, Ahrefs bisa dadi pilihan sampeyan.

  • Spider SEO ScreamingFrog - ScreamingFrog minangka agensi pemasaran telusuran adhedhasar Inggris sing misuwur kanthi produk SEO Spider. SEO Spider minangka crawler web populer sing digunakake kanggo nindakake audit SEO teknis sing jero. Nggunakake alat kasebut, para pemasar nemokake tautan sing rusak, pangalihan pangalihan, nemokake isi duplikat, lan liya-liyane. Solusi SEO Spider nyedhiyakake fungsi sing spesifik banget sing paling cocog karo SEO teknis. Alat iki paling apik digunakake ing kombinasi karo alat SEO kabeh-ing-siji, kayata Ahrefs. Yen sampeyan durung ngerti babagan teknis, ScreamingFrog nawakake versi gratis sing isih duwe fungsi audit dhasar.

Download Spider SEO Froging Frog

Manajemen Media Sosial

Piranti media sosial nyedhiyakake fungsi sing ngidini pangguna gawe jadwal kiriman, ngakses analytics pangguna tingkat lanjut, lan ngawasi sebutan merek ... kanggo sawetara jeneng. 

Iki bisa migunani banget kanggo agensi utawa perusahaan sing luwih gedhe sing mbukak sawetara profil media sosial sekaligus. Kiriman bisa dijadwalake pirang-pirang dina utawa minggu luwih dhisik, supaya sampeyan bisa luwih akeh nggunakake strategi kreatif tinimbang nerbitake saben post kanthi manual.

Tuladha Manajemen Media Sosial

Sawetara alat sosial kabeh-ing-siji kanthi macem-macem fungsionalitas, dene liyane khusus kanggo platform utawa fokus ing siji fitur tartamtu, kayata ngawasi media sosial. Ayo goleki sawetara conto:

  • Sprout Sosial - Sprout Social minangka alat tenung kabeh-kanggo-siji kanggo manajemen media sosial. Solusi kasebut nyedhiyakake pangguna kabeh fitur sing kalebu otomatisasi post, analytics keterlibatan granular, lan pelaporan kinerja.

Miwiti Uji Coba Sosial Sprout Gratis

Sprout Social - Manajemen Media Sosial

Sprout Social dikenal kanthi antarmuka sing ramah pangguna lan kemampuan nglaporake sing luwih maju. Yen pemasaran media sosial minangka panyengkuyung utama bisnis sampeyan, Sprout pancen larang kanggo investasi.

  • Hootsuite - Hootsuite minangka platform manajemen media sosial sing populer sing dirancang kanggo individu lan bisnis kanthi kabeh ukuran. Alat kasebut nawakake fitur biasa kayata penjadwalan kirim, uga fitur sing luwih maju kayata dashboard sing bisa disesuaikan, manajemen iklan sosial, lan analitik intelijen bisnis.

Nyuwun Demo Hootsuite

Manajemen Media Sosial Hootsuite

Pembeda utama Hootsuite? Regane terjangkau. Malah ana level gratis sing ngidini kapabilitas jadwal winates. Yen tim sampeyan pengin solusi sing luwih larang regane sing isih bisa digunakake, Hootsuite minangka pilihan sing kuat.

Sistem Manajemen Konten

Sistem manajemen konten (CMS) nyedhiyakake fungsi kanggo ngatur, nyimpen, lan nerbitake konten digital. Iki kalebu teks, gambar sing dirancang, video, audio, lan kabeh aset digital liyane sing nambah pengalaman situs web. CMS ngidini sampeyan dadi tuan rumah kabeh konten iki tanpa kudu nggawe kode anyar saka awal.

Yen tim sampeyan target nggawe konten anyar kanthi rutin, mula solusi CMS minangka kabutuhan. Umume alat CMS uga nawakake fungsi SEO tambahan sing luwih gampang ngoptimalake konten kanggo telusuran organik - sing bisa mbantu supaya bisa ditemokake. 

Tuladha CMS

Milih CMS sing cocog kanggo bisnis sampeyan bisa angel amarga alat kasebut kudu integrasi kanthi mulus karo infrastruktur situs web sing ana. Untunge, umume solusi manajemen konten dirancang kanggo nindakake. Ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake rong pilihan populer:

  • Hubspot CMS Hub - Kaya sing wis kasebut sadurunge, HubSpot minangka panyedhiya piranti lunak utama kanggo tim pemasaran, penjualan, lan layanan pelanggan. Penawaran CMS HubSpot minangka pilihan sing populer kanggo akeh tim pemasaran konten. Fitur penting kalebu panganggit konten, editor teks sing sugih, lan dashboard pelaporan sing kuat.

Nyuwun sewu a Hubspot Demo CMS

CMS Hubspot

Amarga platform HubSpot wis kasedhiya kanthi solusi internal kaya CRM lan otomatisasi pemasaran, iki minangka pilihan cerdas kanggo para pemasar sing pengin produk kabeh-siji. Kajaba iku, CMS HubSpot ngidini sampeyan nyampur lan tandhing fitur. Yen sampeyan pengin dadi blog ing platform sing beda, nanging isih nggunakake CMS HubSpot kanggo kaca kebangkrutan situs web, sampeyan bisa.

  • WordPress - WordPress minangka sistem manajemen konten sumber terbuka. Piranti lunak kasebut bisa digunakake kanthi cara sing ngidini pangguna nginstal macem-macem plugin lan template kanggo ngatur fungsi lan tampilan situs web.

Miwiti Situs WordPress

WordPress CMS

WordPress minangka salah sawijining alat CMS paling tuwa lan paling akeh digunakake ing pasar. Yen wis dikandhani, iki uga alat sing dadi tuan rumah dhewe, sing tegese sampeyan isih kudu golek panyedhiya hosting web lan nggawe kode khusus supaya bisa digunakake. 

Kanggo pemasar sing cerdas kanthi teknologi sing pengin kesempatan kustomisasi tanpa wates, WordPress bakal dadi kanca paling sampeyan. 

Gawe It Sampeyan

Penting, dicathet yen dhaptar iki malah ora pati jelas. 

Yen sampeyan cocog karo kabeh perdagangan, sampeyan bisa nggunakake kabeh alat piranti lunak kasebut banjur sawetara; sampeyan bisa uga duwe macem-macem alat sing cocog kanggo target sampeyan. Yen peran sampeyan fokus ing fungsi khusus hyper, kayata pariwara digital, kemungkinan tumpukan pemasaran sampeyan katon luwih ramping. 

Sing paling penting babagan tumpukan teknologi yaiku sampeyan duwe kekuwatan kanggo nggawe sampeyan dhewe. Kanthi elinga tips kasebut, sampeyan bisa nemtokake alat sing paling penting sing bakal nggawe tim pemasaran sukses kanthi unik.

Piranti lunak pemasaran mung kuat kaya wong sing nggunakake. Temokake kepiye tim Direktif bisa mbantu bisnis sampeyan ngluwihi tumpukan teknologi sampeyan kanggo ngasilake asil pemasaran telusuran sing serius.

Pengungkapan: Ana tautan afiliasi sing digunakake ing artikel iki.