Hubflip Konten Pemasaran Konten

hub uberflip

Uberflip ngidini para pemasar nggawa kabeh konten dadi siji ing sentralisasi, responsif lan narik kawigaten tanpa prentah sing dibutuhake. Apa isi video, PDF, tweet, nganyari status Facebook utawa feed RSS blog sampeyan - hub nawakake platform utama kanggo pengunjung kanggo nemokake lan nemokake kabeh konten sampeyan ing sak lokasi.

Fitur Hub Uberflip

  • responsif - Desain cocog karo layar apa wae. Iki minangka desktop, tablet, lan strategi konten seluler.
  • Flexible - Nalika Hub sampeyan minangka situs sing mandhiri, uga kalebu menyang situs web.
  • Promosi - Promosikan Hub liwat sosial, teken email, lan tombol ing situs web sampeyan
    Integrasi ing situs web sampeyan kanthi lancar - priksa Pusat Uberflip kanggo inspirasi.
  • Branded - Upload logo lan pilih warna & font sing cocog karo merek sampeyan.
  • Telpon Tumindak - Pemasaran konten babagan generasi timbal. Konten sampeyan nggawe kapercayan, CTA njupuk rincian kontak.
  • Discovery - Hubs dirancang kanggo para pengunjung kanggo nggunakake luwih saka siji konten.
  • Metrik - Hubs kanthi otomatis nglacak lan nglaporake wektu nyata babagan macem-macem metrik migunani kayata unik, tampilan kaca, lan avg. wektu / riko lan liya-liyane. Nggabungake akun Google Analytics kanggo wawasan tambahan menyang pamirsa.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.