Tipe: Ngowahi Koleksi Data Dadi Pengalaman Manungsa

Typeform - Platform Formulir Ngumpulake Data

Sawetara taun kepungkur, aku ngrampungake survey kanthi online lan sejatine dudu tugas… iku elegan lan sederhana. Aku nggolek panyedhiya lan Jenisform. Tipe jinis diwiwiti amarga para pendiri pengin ngowahi cara wong mangsuli pitakon ing layar kanthi nggawe proses luwih manungsa & luwih narik kawigaten. Lan iku bisa digunakake.

Ayo diadhepi ... kita entuk formulir kanthi online lan biasane dadi pengalaman sing ala. Validasi asring dipikirake… pengajuan kadang rusak… elemen wujud angel diwaca. Pengalaman formulir biasane rusak.

Typeform pancen wis ngubah koleksi data kanthi online lan terus apik. Typeform nggunakke pambocoran maju, metode sing pangguna mung kasedhiya karo interaksi sing dibutuhake ... ora kebanjiran karo kabeh elemen. Strategi ing antarmuka panganggo lan desain pengalaman panganggo iki kondhang lan minangka sarana fantastis kanggo nggawe pengalaman unggul.

Mupangate Tipe

  • Keterlibatan sing Luwih Apik - Rata-rata tingkat penyelesaian Typeform 72% luwih dhuwur tinimbang bentuk biasa.
  • Pengalaman Merek Luwih Apik - Typeform nawakake kemampuan kustomisasi lengkap sing ngidini merek bisa tampil. Formulir bisa dipersonalisasi karo latar mburi khusus, macem-macem opsi tata letak, GIF, video, lan liya-liyane.
  • Data sing Luwih Apik - Beda karo bentuk biasa, jinis-jinis saiki ana responden kanthi siji-siji pertanyaan. Iki nyuda beban kognitif, njaga responden supaya fokus, lan nyuda lemes.

Kanthi Typeforms, sampeyan bisa nggawe formulir interaktif, survey, lan kuis sing nggawe pengalaman nglumpukake informasi dadi luwih manungsa. Mangkene ringkesan video babagan pentinge desain bentuk - nggunakake fonts, warna, ikonografi, perumpamaan, lan kontras.

Kepiye Cara Nggawe Jenis Bisa Digunakake Kanggo Merek Sampeyan

Pengumpulan data penting banget kanggo saben profesional sales lan marketing supaya kita bisa komunikasi kanthi efektif karo kabutuhane lan nemtokake pangarepan. iki 6 cara perusahaan nggunakake Typeforms:

  1. Riset lan Panemuan - nggawe riset pasar, survey loyalitas pelanggan, lan kuesioner kesadaran merek kanggo nemokake apa sing sejatine dipikirake wong supaya bisa njupuk keputusan sing luwih cerdas.
  2. Entuk lan Tuwuh - nggawe magnet timah kuis kepribadian, kalkulator kutipan, lan formulir dhaptar sing apik. Ganti interaksi dadi lead lan tuwuh komunitas sampeyan.
  3. Ngatur lan Rencana - Typeform mbantu sampeyan nglumpukake lan ngatur informasi utama kanggo sesi latihan, nedha awan tim, mundur perusahaan… utawa acara apa wae sing sampeyan atur.
  4. Melu lan makaryakke - nggawe interaktif Pitakon Paling Sering (FAQ) utawa pusat pitulung otomatis kanthi Typeform. Sampeyan uga bisa nyambung menyang alat dhukungan pelanggan.
  5. Sepur lan Ajar - lali video sing mboseni kanthi instruksi sing metu kuping. Kanthi Typeform, sampeyan bisa nggawe tes interaktif sing menarik kanggo nglatih karyawan, menilai calon, utawa mulang pelanggan babagan produk sampeyan.
  6. Sinau lan Nambah - gunakake jinis survey sing ramah kanggo nglumpukake data kepuasan pelanggan, umpan balik produk, lan survey pasca acara kanggo mbantu nglumpukake umpan balik saka prospek lan pelanggan.

Mangerteni liyane Mlebu Kanggo Typeform

Integrasi Formulir Jenis

Jenisform duwe dhaptar integrasi sing apik banget uga kalebu analytics, pelaporan, dhukungan, kolaborasi, dokumen, pemasaran email, manajemen file, IT & teknik, generasi utama, otomatisasi pemasaran, pamrosesan pembayaran, produktivitas, riset, pengalaman pelanggan, hadiah, penjualan enablement, lan integrasi manajemen hubungan pelanggan.

Deleng Kabeh Integrasi Formulir

Pengungkapan: Aku afiliasi Jenisform

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.