Remet Ing Sawetara Pengunjung Anyar karo Tynt

tynt

Kabeh wong golek cara kanggo nggunakake konten kanthi lengkap, yaiku Martech Zone ora ana bedane. Akeh sing maca bakal maca konten sampeyan banjur nyalin lan nempel cuplikan kanggo dikirim menyang wong liya utawa nyisipake ing kiriman dhewe. Tynt minangka layanan sing sampeyan bisa gampang masang sing ndeteksi salinan lan nambah URL menyang konten sing disalin. Nalika nempelake konten ing papan liya… voilà… konten sampeyan ditempelake uga link bali menyang situs sampeyan.

Mangkene video apik sing nerangake layanan Tynt:

Tynt ngomong babagan kekuwatan link babagan SEO. Yen ana sing masang konten lan nerbitake, sampeyan bakal duwe link sing apik bali menyang situs sampeyan. Aku kira iki ora apa-apa - nanging aku sejatine duwe nilai luwih akeh yen ana link sing diwenehake kanggo para pamaca kanggo ngeklik email lan lokasi liyane.

Ing wulan pungkasan, Tynt ndeteksi manawa konten saya disalin 703 kali, lan jumlah pengunjung yaiku 4. 330 tautan anyar digawe kanggo konten - ing klien email, toolbar browser, lan dokumen liyane (ora kabeh kanggo mupangate SEO ... nanging bisa uga sawetara!). Statistik kasebut ora cukup kanggo dipikirake, nanging akeh kanggo layanan sing gampang iki. Paling ora, aku seneng tenan yen aku entuk kredit nalika wong nyalin kontenku lan dikirim menyang jaringan.

Tynt uga nyedhiyakake sawetara laporan rinci babagan konten sing disalin lan nempel - iki bisa uga regane nalika sampeyan miwiti riset babagan konten sing populer ing situs sampeyan. Coba dhewe - salin sawetara konten saka kiriman iki banjur salin menyang email.

Siji cathetan pungkasan… Aku ora kelingan kepiye aku nemokake Tynt… nanging aku yakin salah sawijining kanca utawa pembaca sing crita babagan aku lan aku lali sapa! Yen sampeyan ... wenehana ngerti lan aku bakal nganyari postingan iki kanthi kredit.

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.