TxTFi: Ngaktifake Ngatur Urutan Kanthi Liwat Pesen Teks

Pesen Teks SMS Shopify Pesenan

Pesen maneh liwat otomatis pesen teks luwih murah lan luwih efektif entuk order nomer loro utawa kaping telu saka basis pelanggan sing ana. Gunakake kabeh gangguan - supaya pelanggan pesen ing endi lan kepiye rasane luwih kepenak. Kanthi TxTFi kanggo Shopify, sampeyan ora usah nglakoni apa-apa. Kabeh otomatis. Cukup atur banjur lali. 

Pesenan SMS kanggo Shopify

TxTFi dihubungake menyang Shopify kanthi otomatis lan tekan pelanggan liwat pesen teks otomatis kanggo nawakake panjaluk sing lembut supaya bisa pesen maneh, kabeh liwat pesen teks. Sabanjure, pelanggan bisa nggawe pesen lan nambah item ing obrolan pesen teks kasebut. 

Sawise rampung, TxTFi nggawe link kanggo ngidini pelanggan terus mlebu menyang kaca checkout Shopify sing ana. Kabeh sing kudu ditindakake pelanggan yaiku mbayar pambayaran - mula wae. Kabeh proses pembayaran lan pesanan tetep bisa digunakake kaya saiki.

Cithakan pesen pesen ulang SMS kanggo Shopify

Fitur Pesenan TxTFi SMS lan Keuntungan

  • Mung Mobile - Pelanggan tetep on-the-go. Pesenan teks nggawe gampang, cepet, gampang kanggo sampeyan, lan sampeyan
  • Kanthi otomatis - Botol TXTFi kanthi lengkap sesambungan karo pelanggan — kanthi otomatis, ora ana pandhuan utawa pengawasan sing dibutuhake.
  • pangeling - Check-in kanthi otomatis karo pelanggan sing ora responsif; ngidini pelanggan bisa nyetel tindakake.
  • Pesenan Multiple Products - Bot TXTFi bisa kanthi gampang nangani siji utawa pirang-pirang produk kanthi urutan.
  • Pesen sing Diangkah - Ditekan kanthi otomatis adhedhasar inventaris, lengganan, opt-out.
  • Checkout Gampang - TXTFi nggunakake checkout asli Shopify, wis ngisi kabeh rincian. Pelanggan mung konfirmasi pembayaran.

Mlebu menyang TXTFi

Pengungkapan: Kita afiliasi saka TXTFi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.