Loro Aplikasi Twitter sing Mesthi Nduwe Ngatur Pengikut

Depositphotos 8768849 s

Kekasihku karo Twitter kayane pungkasane diobong maneh. Kayane aku ngerti manawa tim ing Twitter luwih responsif kanggo nggawe spammer lan akun kosong saka sistem lan kualitas feed twitter saya saya apik. Cukup sejatine, nalika kita duwe pandherekipun apik - 30k + on @douglaskarr lan 50k + on @martech_zone, Aku ora nyambut gawe kanggo nambah komunitas kasebut amarga swara rame lan rame. Umume, aku pindhah obrolan menyang jaringan sosial liyane.

Yen sampeyan ojo entuk Twitter, aku seneng nganggep minangka papan buletin komunitas sing bisa nyambung lan ngobrol karo wong sing ngirim pesen. Ora kaya platform sosial liyane sing bisa ngobrol dawa, Twitter minangka platform sing apik kanggo nemokake tips lan konten sing apik, lan ngubungake karo wong liya ing industri kaya aku.

Pesthekake sampeyan tindakake ing Twitter

Saiki jejaring sosial liyane mung sarat pariwara lan SPAM. Kayane kabeh pembaruan liyane sing dakwaca ora relevan, mula aku mung kurang wektu ing kana lan luwih akeh ing Twitter. Nalika urip maneh keterlibatan karo pandherek ing Twitter lan kepengin nambah komunitas lan obrolan, ana rong aplikasi sing beda-beda sing ora bisa daklakoni.

Blokir Akun Twitter Palsu karo StatusPeople

Sampeyan bisa uga kaget karo sing diarani influencers sampeyan tindakake lan puluhan ewu akun palsu sing nggawe iki. Umume sistem skor influencer ora nimbang kualitas ing ngisor iki, dadi sampeyan bisa uga ngetutake wong sing pancen ora duwe pengaruh kaya sing diandharake angka kasebut.

Nyingkirake pandherek palsu nggawe pengalaman Twitter sing luwih kuat dhewe lan uga bisa mbantu ngilangi akun elek kasebut saka Twitter. Yen luwih akeh mblokir akun, jaringan bakal luwih apik! Amarga iku, aku seneng karo StatusPeople App Fakers. Aku wis nggunakake aplikasi kasebut kanggo ngilangi akun palsu Twitter lan saiki aku wiwit ngresiki jumlah pengikut ing akun blog kita!

fakers-dashboard

Temokake Penganut sing Apik lan Ninggalake Wong Ala karo JustUnfollow

Apa sampeyan ngerti manawa ana macem-macem aplikasi Twitter sing bakal ngetutake sampeyan yen sampeyan ngetutake maneh… banjur bakal nyelehake sawetara dina mengko? Strategi licik sing mbantu pangguna Twitter tuwuh ing ngisor iki lan nambah rasio pandherekipun. Langsung mbantu sampeyan nemokake lan nyingkirake akun Twitter sing duwe ora katut sampeyan.

Aku ing Twitter kanggo ndeleng pembaruan saka industri ing industri lan melu. Salah sawijining cara sing apik kanggo nggoleki akun Twitter sing anyar lan menarik yaiku nggunakake Langsungfitur pandherek nyalin. Aku bisa ndeleng pandhereke pimpinan industri banjur nggunakake Langsung kanggo ngetutake karo akunku. Iki minangka cara sing apik kanggo mbangun komunitas pengikut sing relevan!

Layar Dijupuk 2014-08-21 ing 9.34.01 AM

Elinga, kanthi kaloro alat kasebut, sampeyan kudu tindakake lan unfollow kanthi ngeklik siji-siji. Iki bisa nggawe frustasi nanging dudu kesalahan platform kasebut. Twitter prentah supaya platform kasebut ora bisa duwe kegiyatan akeh kanggo ngetutake lan nyingkirake. Uga ana Twitter saben dina API watesan sing bisa uga tekan.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Iki minangka alat sing apik kanggo nuwuhake pandherek twitter! Gunakake alat otomatis. Dheweke bakal ngirit wektu akeh banget. Uga gawe tweet sampeyan kaya sing sejatine ditulis. Kanthi tembung liyane, coba aja liwat tweet kajaba sampeyan mikir manawa pamirsa bakal kasengsem banget karo informasi sing sampeyan tweet.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.