Sapa sing nggunakake Twitter?

Dina iki aku dadi panelis ing Institut Pertumbuhan Bisnis ing Kamar Dagang Indianapolis. Akeh wong sing seneng banget, saengga 2 jam kanggo nerangake pemasaran lan pemasaran online dadi rada agresif.

Susan Matthews saka Borshoff (a agen pemasaran merek lan pemasaran utama ing sisih tengah) lan aku bakal ngetutake kanggo ndeleng manawa kita ora bisa nggabungake lokakarya kanggo nglajengake keterlibatan lan nanggapi kabeh panjaluk.

Kaya dene kabeh diskusi babagan pemasaran lan media sosial, obrolan kasebut ora bisa dilacak Twitter. Aku takon pitakon ing ngisor iki:

  • Pira wong sing nggunakake Twitter kanggo bisnis? Sawetara tangan.
  • Pira wong sing ora ngerti apa sing diarani Twitter? Sawetara tangan.
  • Pira wong sing ora ngerti apa sing diarani Twitter nanging isin ngakoni? Akeh liyane ngguyu gemeter.

Ing wektu iki, ana sawetara wong sing komentar wiwit nggunakake Twitter. Apa sing diikuti yaiku ramalan sing rame banget dening masarakat babagan swara ing Twitter lan informasi sing migunani. Aku setuju… lan menehi inspirasi kanggo grafik pemecah pangguna ing ngisor iki:

Pangguna Twitter
Catetan: Yen sampeyan pengin nantang akurasi statistik kasebut, waca disclaimer.

Sawise nggunakake Twitter suwene rong taun kepungkur, aku ngerti media kanggo informasi sing bisa ditemokake. Aku mikir Twitter uga bisa digunakake kanthi produktif kanggo bisnis - nanging volume swara saya banter.

Kanggo wong anyar ing Twitter, ing gangguan bisa memek. Mbok amarga iku Nielsen ngidentifikasi akeh sing anyar Pangguna Twitter ninggalake layanan kasebut kanthi cepet. Wiwitane, sawetara nganggep manawa pangguna ninggalake web lan pindhah menyang aplikasi, nanging Nielsen wiwit nganyari statistik lan mbuktekake manawa retensi pangguna anyar isih dadi masalah gedhe.

3 Komentar

  1. 1

    Pengamatan sing menarik!
    Twitter tuwuh ing Australia kanthi tingkat sing luar biasa, lan kita wis ngrembug babagan temuan Nielsen bubar.
    Wektu bakal mbuktekake yen aku salah utawa liya ……. Nanging aku rumangsa yen pangguna siji-sijine minangka peserta Media Sosial 'dolanan', luwih cocog karo My Space, Facebook, lsp.
    Kombinasi Linked In Twitterers nyedhiyakake Prospek luwih saka cukup …………………….. ditangani kanthi profesional.
    BTW Douglas (tegese kanthi cara sing paling apik) Aku ora bisa nemokake jeneng sampeyan ing endi wae, mula ora ngerti sapa sing nulis informasi sing tepat lan profesional.
    Matur nuwun.

  2. 3

    Sawise ndeleng situs sampeyan kanthi apik Doug…………. lan ndeleng kaping pindho ing kaca kebangkrutan…………. Aku temenan BUTA!
    Aku mikir sampeyan bakal ngormati iki: -
    Apa Twitter minangka wiwitan Web 3.0? http://budurl.com/whpm

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.