Napa Wong Ndherek Sampeyan Twitter

alasan twitter ngilangi

Iki bisa dadi salah sawijining sing paling lucu infografis sing DK New Media wis rampung nganti saiki. Kita nggawe akeh infografis kanggo para klien, nanging nalika aku maca artikel ing eConsultancy kenapa masarakat ora katut ing Twitter, aku langsung mikir bisa ngasilake infographic sing nyenengake banget. Desainer infografis nyedhiyakake impen sing paling gedhe.

Apa sampeyan rame banget ing Twitter? Apa sampeyan akeh banget dodolan? Apa sampeyan ora sengaja isin karo wong? Utawa sampeyan mung bosen? Yen aku bisa nutupi siji tembung ing kabeh alasan iki, mula Nilai. Yen sampeyan ora nambah nilai kanggo pamirsa, dheweke ora bakal tetep tetep karo sampeyan.

Tanpa mikir maneh, iki ana sebab utama kenapa wong liya ngetutake sampeyan ing Twitter.

unfollow twitter infographic

Matur suwun khusus kanggo eConsultancy amarga wis menehi idin gunakake data kanggo nulis kiriman!

16 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Wacan sing menarik. Masalah karo media sosial yaiku wong sing kepengin banget karo sing ora ngetutake. Aku duwe kanca apik sing kaya ngono. Sampeyan mung kudu online lan yen ora disenengi wong liya, dadi keputusane. Aja ngowahi awak dhewe supaya wong liya ngetutake sampeyan. Kanggo salah nulis Lincoln, "Sampeyan bisa nyenengake sawetara wong sawayah-wayah, lan kabeh wong sawetara wektu, nanging sampeyan bisa nyenengake kabeh wong kabeh wektu."

    • 4

      @ twitter-14119971: disqus Aku setuju tenan, Corey! Aku mandheg kuwatir babagan pirang-pirang wong sing ngetutake aku udakara setaun kepungkur lan pancen hebat. Merdika !!!

  3. 5

    Kanggo bisnis, ana garis apik ing antarane efektif ing Twitter lan ngganggu. Sampeyan bisa nggawe postingan kaping pirang-pirang kanggo ngatasi gangguan lan gangguan, nanging sampeyan kudu ngati-ati. Yen sampeyan terus munggah ing feed kanthi pesen sing padha, para pandhereke bakal nggawe sampeyan utawa ngetutake sampeyan.  

  4. 6

    Iki nggawe aku pengin mlaku adoh saka kabeh perkara sing ora dikepengini. Wah Umume, aku ora nggatekake apa sing diupdate saka pandherekku, ana sawetara sing menehi tautan lan konten sing apik nanging umume digunakake minangka cara kanggo ngobrol kanthi apik ing panggon liya. Aku ngresiki dhaptar lan mbuwang wong liya sing ora ngetutake aku, meh. Minangka kanggo nyingkirake aku, yen aku nate nesu, mula unfollow aku, nanging aja ngganggu aku! 

  5. 8

    Aku nambah siji iki menyang pinboard pemasaran internet. Aku setuju manawa angel nemokake medium sing nyenengake antarane "rame" lan nuduhake konten sing relevan lan menarik, nanging kunci nyata yaiku mbangun para pandhereke sing kepengin banget melu siaran sampeyan lan nuwuhake obrolan supaya bisa nyambung karo wong sing ora mung "siaran. ”

  6. 9

    Nampilake "samubarang sing ora kudu dadi infographic", pameran A.

    Lan salah sawijining faktor sing durung dilaporake: wong sing ngetutake sampeyan sawetara dina mung kanggo ndeleng manawa sampeyan bakal ngetutake kanthi otomatis. Kayane mayoritas ing pengalamanku.

    • 10

      Aku pancen ora setuju karo sampeyan amarga ora prelu infographic. Statistik ora ngapusi ... Iki minangka salah sawijining infografis sing paling sukses. Kita mung nulis babagan iki… Oh ngenteni, WIS ditulis ing postingan blog kanthi ekonsultansi. Lan kiriman kasebut entuk bagean saka kapentingan sing ditindakake.
      Ora ana aturan babagan infografis sing kudu utawa ora. Grafis sing guyonan lan ilustrasi bisa ditampilake kanthi cukup apik. Aja nganti mikir konvensional utawa tradisional ngalang-alangi sampeyan saka nyoba sing bisa sukses. Ing kasus iki, bisa digunakake kanthi apik banget.
      PS: DM otomatis ana ing kana 😉

  7. 11

    Aku wis nggawe statistik maneh kanthi asumsi 100% = 2270 total swara
    Banget rame (tweet asring banget) [12% - 271 swara]
    Promosi kakehan [11% - 249 swara]
    Spammy [11% - 245 swara]
    Ora cukup menarik [10% - 226 swara]
    Keliwat pengulangan [7% - 152 swara]
    Otomatis banget [7% - 151 swara]
    Nyerang / ora profesional [6% - 146 swara]
    Kakehan 'tweet ngemis' [6% - 145 swara]
    Sepi banget [6% - 141 swara]
    Penyalahgunaan Foursquare / check-in [5% - 115 swara]
    Ora ana tweet obrolan [5% - 108 swara]
    Kadurjanan nglawan tata bahasa [4% - 93 swara]
    Kakehan retweet [4% - 90 swara]
    Penyalahgunaan otomatis / DM [4% - 86 swara]
    Pelaku Hashtag [2% - 52 swara]
    saiki aku tetep bisa tweeting… 😉

  8. 13
  9. 15

    Sampeyan ora bisa nyenengake kabeh wong kabeh wektu. Ana 3 cara beda wong nggunakake Twitter sing beda banget. Sawetara nggunakake kaya chatting pribadi. Wong liya kaya aku nggunakake kanggo nuduhake akeh informasi sing berkualitas. Sing ora seneng volume dhuwur dudu pemirsa targetku. Sanajan aku ora nuduhake akeh, obrolan Twitter sing dakpartisipasi bakal nggawe dheweke bonkers. Kanggo masing-masing.

  10. 16

    @Nick Stamoulis Aku setuju. Cara paling apik kanggo nuduhake luwih saka sepisan yaiku nggawe saben tweet dadi unik supaya sampeyan ora duwe wong liya. Sampeyan ngidini sampeyan bisa pesen lan nambah klik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.