Twitter sing dikasihi, Mangga Stop Gila ing ngisor iki

Twitter DownSaben dina aku nggatekake pandhuan ing Twitter. Saben anggota sing ngetutake aku biasane tegese. Aku mbangun pandhuan kanthi organik, kanthi entuk sih kanggo siji pandherek sekaligus.

Ora maneh. Saiki konyol ... tindakake otomatis pasang lagi dieksekusi menit demi menit. Aku saiki bisa mbukak Twitter lan nemokake sawetara atus scammer sing bakal ngeterake sampeyan luwih saka 10,000 pengikut sajrone sawetara dina. Twitter kudu ngatasi bobot sing luar biasa saka nomer kasebut.

Aku ora ngerti apa sing meksa wong ngapusi nomer supaya bisa mripat kosong. Apa jinis ego sing kudu ana ing dalan kasebut? Aku ora yakin nanging nesu tenan. 5,000 pandherekku biyen duwe arti. Saiki aku luwih saka 6,000… nanging akeh pengikut anyar sing ndherek telpon kanthi otomatis.

Sistem tindakake otomatis iki kudu dioperasikake njaba menyang Twitter, mula gampang diidentifikasi lan diblokir. Twitter saiki kudu nindakake - ora mung kanggo ngilangi cacahe sing mbebayani sawise ngetrapake, nanging kanggo ngilangi tekanan sing kudu ditindakake para pandherek iki kanggo mengaruhi kinerja Twitter kanggo kita liyane sing ngurmati layanane.

Mangga Twitter… tindakake! Dheweke ngrusak aplikasi sampeyan.

12 Komentar

  1. 1

    Aku biyen ngetutake otomatis nalika aku miwiti lan banjur ngerti jinis wong sing dakkarepake dudu sing pengin dak turuti. Saiki aku milih lan mbaka siji. Saiki aku ngetutake sampeyan nalika mriksa lan durung nate.

    • 2

      Aku bener-bener njaluk panjaluk menyang Twitter kanggo mbusak setelan tindakake otomatis nanging aku durung bisa krungu maneh… dak kira saiki lagi sibuk! Muga-muga bisa nambah pilihan supaya aku bisa mateni dhewe. Saiki aku getun Michael!

      Aku mriksa saben wong lan ora ngetutake nalika aku ngerti yen mung spammer utawa telpon sing ngetutake kanthi otomatis (padha mundhak saka sawetara pengikut nganti ewonan minggu).

      Thanks!
      Doug

  2. 3
  3. 4

    Apa lucu yen iklan spanduk ing sisih ndhuwur kiriman iki kanggo layanan sing bakal entuk 4,000 pengikut kanthi rega $ 12.95.

    Ironi? Matur suwun Google!

  4. 6
  5. 7
  6. 9

    Urip iku sithik banget supaya bisa rame karo wong sing ora padha karo kapentingan sampeyan ... Aku rumangsa yen kontak kudu kaya botol Anggur sing "Apik", sampeyan kudu milih lan milih apa sing paling cocog kanggo selera sampeyan!

  7. 10

    OMG. Matur nuwun kanggo nulis iki. Aku duwe hubungan katresnan / sengit karo Twitter amarga alesan iki. Wingi-wingi, aku mateni kabar amarga aku mbuwang-mbuwang wektu kanggo ngetutake pandherek anyar (kosong) saben dina (lan aku uga ora duwe nomer akeh pandhereke kaya sawetara).

  8. 11

    Aku mikir iki pangowahan kanggo sampeyan. Aku kelingan sampeyan ujar manawa sampeyan ngetutake kanthi otomatis karo sapa wae sing ngetutake sampeyan lan manawa sampeyan kepincut karo saben pengikut. Bingung apa sing nyebabake pangowahan umum babagan strategi iki? Apa mung spammer?

  9. 12

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.