Apa Sampeyan Bisa Sinau babagan Twitter saka Tweet

Screen Shot 2014 10 19 jam 12.19.26 AM

Presentasi iki nduwe luwih saka 24,000 tontonan ing Slouriare lan duwe informasi akeh banget… kabeh dikemas dadi cuplikan 140 karakter utawa kurang. Sampeyan uga bakal nemokake sawetara penulis saka Martech Zone ing kana uga!

The variety and richness of these tips are a real testament to the power of Twitter as a communication medium. Don't underestimate the power of this medium. Here's the presentation – 140 Tips Twitter:

Yen sampeyan nggoleki informasi tambahan babagan cara Twitter Marketing bisa mbantu bisnis sampeyan, pilih salinan Pemasaran Twitter Kanggo Dummy. Kaya dene kabeh seri Dummies, buku kasebut kalebu teknik pamula lan teknik canggih kanggo nggunakake Twitter kanthi efektif minangka media komunikasi.

PS: Kyle pancen ora nulis tulisan iki, Doug nulis. Kyle minangka wong sing sibuk nanging Doug pengin nggawe manawa dheweke entuk perhatian sing pantes kanggo presentasi lan buku sing apik.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Aku kelingan nalika sampeyan njaluk tips iki taun kepungkur. Sanajan akeh sing bener, aku bakal nampa tips anyar ing taun iki.

  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.