Twitter lan Video, Kaya Kacang Kacang Kacang lan Jelly

panggunaan tv twitter

mesthi televisi minangka media tradisional sing wis ditemtokake, nanging yen kita nambah prilaku layar kapindho kayane ana sawetara media sosial luwih apik tinimbang liyane. Antarane Facebook lan Twitter, aku ndeleng akeh obrolan liyane sing kedadeyan ing Facebook tinimbang ing Twitter. Nanging ing Twitter, aku ndeleng luwih akeh postingan sing bisa menehi saran utawa ora illicit.

If I'm engrossed in television, I'm not sure I want to be engaged in a running conversation or debate – so Facebook isn't really ideal for me. As well, it's my belief that hashtags have been incorporated deeply into the behavior of Twitter users. Television lends itself well to the hashtag… with many shows and commercials now being accompanied by a unique hashtag as you watch.

So… is there a behavior of Twitter users that aligns them closer with television? Or is it simply a matter of the medium lending itself better to second screen behavior? My belief is it's the latter! Either way, there's no doubt there's a huge connection between the two.

Njupuk kita kertas putih lan infographic bebarengan, kita nemokake manawa pangguna Twitter luwih seneng nonton TV lan bisa pengaruh ing keputusan wong liya nalika ana pitakon "apa sing bakal dakwaca sabanjure?" Dheweke uga luwih bisa digoleki kanggo menehi pendapat ing TV, lan melu banget ing papan kasebut. Jembatan Gavin, IPSOS

Here's the IPSOS infographic. Be sure to download the whitepaper, The Twitter Effect: Understanding Twitter's Role in TV Behaviors, kanggo rincian tambahan.

twitter-tv-infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.