Twitter lan Video, Kaya Kacang Kacang Kacang lan Jelly

panggunaan tv twitter

mesthi televisi minangka media tradisional sing wis ditemtokake, nanging yen kita nambah prilaku layar kapindho kayane ana sawetara media sosial luwih apik tinimbang liyane. Antarane Facebook lan Twitter, aku ndeleng akeh obrolan liyane sing kedadeyan ing Facebook tinimbang ing Twitter. Nanging ing Twitter, aku ndeleng luwih akeh postingan sing bisa menehi saran utawa ora illicit.

Yen aku seneng banget ing televisi, aku ora yakin pengin melu pacelathon utawa debat - dadi Facebook pancen ora cocog kanggo aku. Uga, aku yakin manawa tagar wis dilebokake ing prilaku para pangguna Twitter. Televisi menehi tandha babagan hashtag… kanthi akeh acara lan iklan saiki diiringi hashtag unik nalika sampeyan nonton.

Dadi… apa ana tumindak pangguna Twitter sing cocog karo televisi? Utawa apa mung prekara sing menehi pinjaman medium luwih apik kanggo tumindak layar kaping pindho? Aku yakin iku sing terakhir! Cara liya, ora ana sangsi ana hubungan gedhe ing antarane wong loro kasebut.

Njupuk kita kertas putih lan infographic bebarengan, kita nemokake manawa pangguna Twitter luwih seneng nonton TV lan bisa pengaruh ing keputusan wong liya nalika ana pitakon "apa sing bakal dakwaca sabanjure?" Dheweke uga luwih bisa digoleki kanggo menehi pendapat ing TV, lan melu banget ing papan kasebut. Jembatan Gavin, IPSOS

Mangkene infographic IPSOS. Priksa manawa ndownload papan putih, Efek Twitter: Ngerti Peran Twitter ing Prilaku TV, kanggo rincian tambahan.

twitter-tv-infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.