Apa Twitter wis ana ing Saluran Layanan Sampeyan?

dhasar twitter

Yen aku nelpon perusahaan sampeyan nganggo komplain utawa pitakon, mung perwakilan pelanggan sing ngrungokake. Yen aku takon ing Twitter, 8,000 pandherekku bakal ngrungokake ... lan sing ngirim maneh para pamirsa dadi jaringan. Twitter kanthi cepet dadi faktor demokratisasi kanggo para pelanggan sing pengin wangsulan.

Are you listening to Twitter? Twitter isn't a fad or a company… it's an effective communication medium. You need not participate (other than responding), but you should definitely not be ignoring this important channel.

Salesforce bubar ngluncurake integrasi Twitter ing cloud layanan (uga duwe integrasi media sosial liyane). Apa sampeyan ngerti manawa bisa ngawasi Twitter with Salesforce's Service Cloud, njembarake upaya layanan pelanggan?

Sugeng rawuh ing jagad sing wis nyambung, mesthi ana, mratelakake panemume, nalika pamindhahan. Iki minangka pelanggan sing ngerti yen saiki duwe kekuwatan. Saiki dheweke ngarep-arep luwih saka mung produk utawa layanan saka sampeyan. Dheweke ngarepake sesambungan sing padha. Dheweke ngarep-arep bakal dadi pusat jagad sampeyan. Lan sampeyan kudu nyelehake ing kana. Sampeyan kudu dadi perusahaan pelanggan.

Paling ora, aku nyaranake duwe feed saka a Panelusuran Twitter.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.