Sapa sing Retweet Me?

retweet

Pirang-pirang dina pungkasan aku takon, kepiye aku bisa ngerti sapa sing menehi retweet marang aku? Nalika wong nggunakake fitur retweet ing Twitter, gampang banget. Mlebu menyang Twitter bisa klik Retweet ing pandhu arah sisih tengen. Kolom nomer telu yaiku Tweet Sampeyan, Retweeted lan menehi dhaptar kabeh Tweet sing wis diupdate uga sapa sing nindakake.

sing retweet

Ana uga sing API nelpon kanggo njupuk data retweet kanggo tweet sing diwenehake. Retweeting minangka kegiatan sing bisa dilacak… yen ana sing promosi konten sampeyan, sampeyan duwe pengacara kanggo sampeyan utawa merek sampeyan. Sampeyan minangka wong sing sampeyan ora mung pengin ngetutake, nanging wong liya sing pengin sampeyan melu luwih jero!

Sponsor: Twitter minangka cara sing apik kanggo narik bola mata kanggo pesen pemasaran sampeyan - nanging umume wong ora ngerti apa sing ditindakake lan pungkasane ora entuk wangsulan. Utawa dheweke ora duwe cukup pengikut, utawa ngirim pesen sing salah ing wektu sing salah utawa nggawe siji utawa luwih saka puluhan kesalahan fatal. Klik kene kanggo sinau babagan cara ngetrapake Twitter kanthi gampang lan etika.