Nganalisa Twitter Sampeyan Sawise Ndhuwur

profil twitter twitter

Schmap wis dirilis a Analisis profil Twitter alat sing cukup lengkap. Kanthi nganakake analisis mbandhingake pengikut sampeyan menyang akun liyane, Schmap bisa menehi analisis rinci babagan asal saka pandherek sampeyan, profesi apa wae, demografi lan uga pengaruhe. Ana analisis dhasar gratis uga analisa lengkap. Harga analisis gumantung saka jinis akun sing sampeyan analisa, nanging udakara $ 25 kanggo pangguna non-komersial nganti $ 125 kanggo perusahaan.

About Schmap: Schmap minangka panyedhiya layanan teknologi lokasi lan penerbit lokal, kanthi keahlian canggih ing prapatan web lokal, sosial, komersial lan real-time. Kita misuwur amarga pandhuan kutha wektu nyata, lan layanan Twitter sing populer.

Mangkene sawetara statistik sing dituduhake saka analisis lengkap kanggo @douglaskarr (sing bubar ngluwihi 30,000 pengikut!).

Dening Negara

profil twitter twitter

Miturut Negara

negara profil twitter.

Miturut Profesi

profesi profil twitter

Miturut Demografi

demografi profil twitter

Miturut Kapentingan

profil twitter seneng

Miturut Pengaruh Twitter

pengaruh profil twitter

Miturut Kegiatan Twitter

kegiatan profil twitter

Suwene dheweke ing Twitter

wektu profil twitter

Miturut jinis Akun Twitter sing Ditindakake

profil twitter tindakake

Ana uga statistik tambahan, lan analisis rinci bisa didownload minangka CSV. Yen sampeyan pengin nggawe manawa sampeyan narik kawigaten pamirsa sing bener, aku ngajak sampeyan tuku analisa lengkap. Data asil sing dakkirim wis validasi strategi kanggo narik para pengikut Twitter lan aku seneng karo asil kasebut. Siji-sijine masalah sing dakkarepake yaiku aku ora duwe indeks ing pandhereke wanita. Mbok iku pancene stream geek sing dakkandhakake ... mesthi ana sing kudu dilakoni.