10 Kesalahan Twitter

10 kesalahan twitter

Minangka wong sing ngatur setengah lusin akun Twitter (pribadi, buku, perusahaan, blog lan komunitas), aku kudu ora setuju karo # 8 ing infographic iki. Aku sangsi ing Veteran Angkatan Laut ing @dewahoya akun twitter pengin dirungokake babagan Blogging Perusahaan ing @kontol_kabeh… Lan ora ana sing pengin ngrungokake pamrentahan politikku ing akun pribadi!

Twitter, kaya platform liyane, minangka cara liya kanggo komunikasi karo wong liya. Lan ana praktik Twitter sing ora disengaja banget lan gagal, sanajan bisa uga dipertanyakan malah nggawe Twitter, malah luwih ngrusak yen wis rampung ditindakake ing ngarep umum. Dadi, yen sampeyan nggawe 10 kesalahan pangadilan iki (manis DashBurst kolaborasi karo Jenis Maple) ing tweet sampeyan utawa malah luwih ala ing dalan, mangga langsung mandheg!

Aku seneng karo kutipan inspirasi periodik (# 7) uga kanggo motivasi!

10 Kesalahan Twitter

4 Komentar

  1. 1

    Aku ora ngerti salah sawetara poin. Iki mung kaya polahe wong urip nyata. nanging dheweke ora tumindak ala ing Twitter.

  2. 2

    Matur nuwun menehi kula yakin manawa ana wong sing ora gelem tumindak kaya aku iki! hehe Aku ngakoni yen aku isih enom lan ora karuan, nanging aku ora bisa ndeleng apa sebabe masarakat ora mbutuhake wektu kanggo luwih sadar babagan sawetara perkara iki. Panyebut khusus kudu menyang kuotasi inspirasi (sing dituju kanthi apik) sing sampah religius lan spiritualis nggawe aku ruwet nalika katon ing feed.

  3. 3

    Ora setuju karo # 1 lan # 7, kabeh wong nggunakake Twitter amarga macem-macem sebab, lan masarakat duwe opsi kanggo ora ngetutake, nanging umume kalebu dhaptar sing apik

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.