Kanggo Tweet utawa Ora kanggo Tweet

Twitter

Pandhuan pamula kanggo mutusake apa Twitter cocog karo strategi digital sampeyan

Dheweke ora 'entuk' pangguna! Enggo bareng mudhun! Ruwet! Wis gerah!

Pemasar - lan pangguna - wis akeh keluhan babagan Twitter bubar. Nanging, kanthi luwih saka 330 yuta pangguna aktif ing saindenging jagad, platform media sosial kayane apik banget. Panggunaan duwe digawe cepet sajrone telung kuartal berturut-turut, lan ora ana pesaing langsung sing jelas, Twitter bakal ana ing mangsa ngarep. Nanging, isih ora cocog kanggo saben merek. Saben saluran duwe kekuwatan lan kekurangane, mula nalika nimbang Twitter kanggo strategi digital merek sampeyan kudu eling apa sing paling apik ing saluran kasebut: komunikasi langsung, kedekatan, lan pengaruh.

Cara njupuk kauntungan saka kekuwatan Twitter

  • Komunikasi langsung - Nganggep Twitter minangka saluran penyiaran sing sederhana milih ora nggatekake kekuwatan sing paling unik: Komunikasi langsung karo pamirsa minangka individu. Goleki kesempatan kanggo nggayuh lan miwiti obrolan kanthi langsung karo konsumen. Yen munggah Alexa, Siri, lan commerce obrolan nuduhake apa-apa, yaiku manawa masarakat wis biasa ngobrol karo merek kanthi alami. Dadi, hubungi wong-wong mau kanthi cara alami ing saluran sing dibangun kanggo obrolan.
  • Langsung - Akar Twitter ditandur kanthi jurnalisme. Co-pendiri Jack Dorsey malah kreditor wartawan kanthi platform dadi misuwur. Coba gunakake iki lan gunakake Twitter kanggo aspek merek sing cocog karo warta sampeyan: fokus karo pengumuman, acara, lan crita sing lagi wae.
  • Influencer - Saben industri duwe pamikir, lan Twitter luwih gampang nggayuh wong liya. Pemimpin sing dikepengini dadi luwih penting kanggo konsumen: nyatane, 49% pangguna twitter gumantung ing rekomendasi saka pengaruh. Dadi, nyedhaki dheweke. Takon langsung karo wong-wong mau lan bangun sesambetan kanthi cara sing ora bisa sampeyan lakoni ing njaba media sosial.

Dadi, apa Twitter migunani? Iki nduweni katrampilan unik kanggo komunikasi langsung, rasa cedhake, lan potensial gedhe kanggo menjangkau influencer. Deleng target merek sampeyan: yen sampeyan nemokake cara kanggo nggunakake kekuwatan Twitter, bisa dadi bagean saka strategi digital sampeyan.

Apa Metrik Twitter Apa Sampeyan Mesthi Nggatekake?

Oke, sampeyan mutusake nggunakake Twitter minangka bagean saka strategi digital merek sampeyan. Saiki piye? Sampeyan kudu ngerti carane nglacak kinerja. Twitter menehi akses menyang merek menyang sawetara sing kuat Analytics ing situs kasebut, nanging gampang diganggu karo kabeh nomer. Kanggo nemokake KPI sing bakal dadi fokus, penting supaya target sampeyan disalurkan.

Apa sing Sampeyan Pengin Gunakake Twitter?

Layanan pelanggan langsung? Lacak metrik iki:

  1. Rata-rata Wektu Mbales - Iki pancen kudu padha karo standar industri, nanging ngluwihi standar kasebut minangka cara sing nyenengake para pelanggan. JetBlue ngerteni iki. Merek kasebut kalebu ing antarane maskapai sing paling cepet nanggepi lan asring dikenali kanggo usahane dening para penggemar industri.
  2. Rating Balesan - Ora kabeh pitakon bakal cocog kanggo direspon, nanging penting banget kanggo mbantu wong sing bisa. Iki nalika rencana eskalasi bisa digunakake.
  3. Sentimen - Iki mbantu nuduhake yen pitakon serius ditangani / Akeh alat sing menehi sampeyan kemampuan kanggo nglacak apa sing paling ditanggepi. Yen sampeyan mung nanggapi nyebut positif, bisa uga wektu kanggo nyetel.

Kampanye Influencer? Lacak iki:

  1. Jumlah Tweet vs Nomer Pengikut - Misahake pengaruh kanggo rong kritéria kasebut lan ngaturake sumber sampeyan kanthi cocog: sing asring tweet menyang sawetara pengikut duwe jinis pengaruh sing beda tinimbang sing jarang tweets kanggo akeh pandherekipun.

Kampanye kanggo nggayuh pamirsa anyar? Lacak metrik iki:

  1. Panggunaan Hashtag lan nyebutake - Nelusuri pirang-pirang kali hashtag digunakake, uga merek lan / utawa kampanye, minangka cara efektif kanggo ngukur jangkauan kampanye sampeyan.
  2. Favorit - Dheweke bisa uga ora duwe hasil gedhe kanggo adol sosial, nanging minangka cara sing apik kanggo ngukur apa sing disenengi para pamirsa. Pikirake minangka "proyek apik". Dheweke seneng karo konten kasebut, mula luwih becik tuduhna.
  3. Retweet - Kanthi retweeting, umume dheweke ujar, "Aku seneng iki lan aku uga wong liya bakal uga". Iki persis carane Twitter bisa mbantu nggedhekake jangkauan sampeyan menyang pamirsa sing luwih jembar, mula kudu nglacak retweet lan nemtokake jinis konten sing pengin dituduhake para pamirsa.
  4. Balesan - Iki uga cocog kanggo menehi layanan pelanggan, sing bakal bisa njaga obrolan langsung karo para penggemar.
  5. Wektu dina / dina ing minggu - Iki bisa uga gampang dilalekake. Pamirsa sing beda duwe kebiasaan media sing beda, lan nglacak wektu lan dina sing paling efektif kanggo keterlibatan penting banget nalika nyetel konten Twitter kanthi apik.

Ndhukung pelanggan menyang situs sampeyan? Lacak metrik iki:

  1. Klik URL lan lalu lintas - Twitter bisa dadi cara sing efektif kanggo nyopir lalu lintas, manawa sampeyan wis ngatur cara kanggo nglacak klik URL nggunakake Google Analytics utawa alat sing padha. Lan priksa tingkat bouncing kaca kebangkrutan kanggo mesthekake lalu lintas nindakake standar sampeyan.

Saiki, iki ora mung metrik sing bisa ngerteni migunani: gumantung karo target sing wis sampeyan jelasake. Nanging yen sampeyan wis mutusake kanggo muter kekuwatan twitter, jangkauan langsung, pengaruh, lan pengaruh, metrik kasebut minangka papan sing paling apik kanggo miwiti.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.