Dhaptar Trabasan Keyboard Twitter

Trabasan Keyboard Twitter

Nalika pisanan miwiti program kira-kira rong puluh taun kepungkur, aku duwe kanca sing dadi arsitek lan pangembang jenius sing maju. Saben nggayuh tangan tengenku, dheweke mesthi bakal nggrundel mouse dipateni. Versi dheweke ora pas karo politik lan asring dibungkus karo tembung saru sing ora aman kanggo kerja ... nanging aku salah. Rong puluh taun mengko, aku isih gumantung karo mouse.

Ngandika, aku duwe apresiasi sing luar biasa kanggo wong sing sinau lan seneng trabasan. Mung ana bab gaib babagan nonton wong kanthi irit nalika nindakake tugas tanpa nuli alon-alon nutul mouse. Kanthi jocks keyboard sing dipasang ing saben ruang gelap ing saben platform media sosial, sampeyan ngerti manawa mung sawetara wektu sadurunge antarmuka panganggo dioptimalake, ing njaba njupuk omben-omben energi sabanjure lan irisan pizza, driji ora kudu kesasar adoh saka keyboard.

Ing ngisor iki minangka dhaptar trabasan keyboard sing bakal digunakake ing situs Twitter:

Twitter Shortcuts Keyboard Grafis

Lan ing kene ditulis yen sampeyan pengin nyalin:

Trabasan Keyboard Tindakan Twitter

  • n = Tweet anyar
  • l = kaya
  • r = wangsulan
  • t = Retweet
  • m = Pesen Langsung
  • u = akun bisu
  • b = akun blok
  • ketik = mbukak rincian Tweet
  • o = nggedhekake foto
  • / = nggoleki
  • cmd-ketik | ctrl-enter = kirim Tweet

Trabasan Keyboard Navigasi Twitter

  • ? = menu keyboard lengkap
  • j = Tweet sabanjure
  • k = Tweet sadurunge
  • papan = kaca mudhun
  • . = mbukak Tweet anyar

Trabasan Keyboard Timeline Twitter

  • g lan h = Timeline omah
  • g lan o = Wayahe
  • g lan n = Tab Kabar
  • g lan r = Sesebutan
  • g lan p = profil 
  • g lan l = tab sing disenengi
  • g lan i = tab dhaptar
  • g lan m = Pesen Langsung
  • g lan s = Setelan lan privasi
  • g lan sampeyan = menyang profil wong

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.