Twitter minangka Mesin Telusuran Anyar Kula

telusuran twitter

Aku saiki melu 341 wong ing Twitter. Aku ngubungi Twitter lan takon supaya ngaktifake 'otomatis tindakake'. Iki tegese yen sampeyan ngetutake aku, aku kanthi otomatis ngetutake sampeyan. Iki dudu fitur sing didhaptar uga ora ana ing antarmuka panganggo ... nanging ana wong sing nyritakake babagan iki, mula aku njaluk lan Twitter ngakoni.

Ana akeh diskusi ing web babagan Twitter lan bisa uga utawa bisa uga ora be a sampah of wektu.

Amarga alat komunikasi lan teknologi anyar ditampilake liwat web, asring ana transformasi panggunaan sing, bisa uga ora diantisipasi dening para pangripta. Mung dina iki aku ngerti yen aku nggunakake Twitter minangka Search Engine, lan carane digunakake minangka Search Engine dening wong liya. Kayane aku Twitter bisa pungkasane nyuda sawetara teknologi liyane - bisa uga conto regional ChaCha, mesin telusuran nganggo otak.

ChaCha durung mesthi nampa ing paling apik penet - lan sejatine aku ora nate ngerti apa kasus bisnis kasebut. Panelusuran gawe manungsa katon ora efisien banget. Lan bisa uga ... yen sampeyan perusahaan lan dudu komunitas.

Sing jarene, kauntungan Twitter minangka mesin telusuran luar biasa. Aku ngubengi ahli bisnis, kanca lan kolega sing aku seneng bareng lan sinau saka. Aku ngormati wong-wong mau kanthi mandhiri, dheweke dudu wong asing ing ujung web liyane. Lan amarga jumlah wong sing aku wiwiti ngetutake dadi luwih gedhe - semono uga kualitas lan jumlah tanggapan sing dakkirim nalika ngirim pitakon.

Nalika aku takon babagan editor foto online, loro wong langsung nanggapi Aviary. Nalika aku takon a SlideShare alternatif (saiki wis akeh bubar), aku nampa ora kurang saka rolas tanggapan. LAN, aku bisa mangsuli lan 'nyetel' pitakonku supaya bisa nemokake solusi sing pas. Kanthi Twitter, Aku bisa ngatasi telusuran, entuk pendapat, lan rekomendasi kanthi cepet nalika aku bisa ngeklik sawetara asil Google.

Yen sampeyan prelu ngetutake akeh banget ing Twitter, bisa uga sampeyan mikir kanthi sudut pandang sing beda. Twitter minangka Mesin Telusuran sing anyar.

8 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Doug, sawise maca kiriman sampeyan, aku mung mlebu. Nanging, ana sing nggunakake jeneng pangguna, mula aku kudu ngganti. Mung masalah, aku isih ora ngerti carane dadi pengikut utawa carane ngetutake wong. Jeneng panganggoku yaiku dratanone. Apa sampeyan bisa nambahake aku menyang dhaptar pengikut sampeyan? Matur nuwun, Doug.

  3. 4
  4. 5

    Sampeyan saiki bisa nggunakake ChaCha liwat Twitter. Menyang http://www.twitter.com/ChaCha lan tindakake twitter. Banjur yen sampeyan nindakake pesen langsung (d ChaCha) kanthi pitakonan, sampeyan bakal entuk pesen langsung kanthi jawaban sampeyan. Dheweke wis nyambungake layanan jawaban teks 242242 menyang Twitter.

  5. 6

    Aku mesthi cara sing padha… Mungkin Social Searching maneh. Twitter bakal ngganti SEO… Sing bakal my eksperimen – coba goleki blogku 😛

  6. 7

    Mung dina iki aku wiwit nggunakake Twitter. A dicokot telat ing bandwagon, nanging aku mesthi bisa ndeleng kok wong liya golek supaya migunani.

    Muga-muga sampeyan sehat, Doug.

  7. 8

    Douglas- Aku uga penggemar twitter. Iki ngidini sampeyan komunikasi ing potongan cilik sing dadi inti saka apa sing sampeyan pikirake utawa dituduhake. Kajaba iku, Twitter kebak para pengadopsi awal lan penggemar web sing cerdas. Aku durung krungu babagan otomatis tindakake, nanging fitur sing apik tenan! Matur nuwun kanggo nuduhake sing.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.