Twitter minangka Mesin Telusuran Anyar Kula

telusuran twitter

Aku saiki melu 341 wong ing Twitter. Aku ngubungi Twitter lan takon supaya ngaktifake 'otomatis tindakake'. Iki tegese yen sampeyan ngetutake aku, aku kanthi otomatis ngetutake sampeyan. Iki dudu fitur sing didhokumentasikake uga ora ana ing antarmuka panganggo ... nanging ana wong sing nyritakake babagan iki, mula aku njaluk lan Twitter kanthi ngaktif.

Ana akeh diskusi ing web babagan Twitter lan bisa uga utawa bisa uga ora be a sampah of wektu.

Amarga alat komunikasi lan teknologi anyar ditampilake liwat web, asring ana transformasi panggunaan sing, bisa uga ora diantisipasi para pangripta. Mung dina iki aku ngerti yen aku nggunakake Twitter minangka Search Engine, lan carane digunakake minangka Search Engine dening wong liya. Kayane aku Twitter bisa pungkasane nyuda sawetara teknologi liyane - bisa uga conto regional ChaCha, mesin telusuran nganggo otak.

ChaCha durung mesthi nampa ing paling apik penet - lan sejatine aku ora nate ngerti apa kasus bisnis kasebut. Panelusuran gawe manungsa katon ora efisien banget. Lan bisa uga ... yen sampeyan perusahaan lan dudu komunitas.

Sing jarene, kauntungan Twitter minangka mesin telusuran luar biasa. Aku ngubengi ahli bisnis, kanca lan kolega sing aku seneng bareng lan sinau saka. Aku ngormati kanthi mandiri, dheweke dudu wong asing ing ujung web liyane. Lan amarga jumlah wong sing aku wiwiti ngetutake dadi luwih gedhe - semono uga kualitas lan jumlah tanggapan sing dakkirim nalika ngirim pitakon.

Nalika aku takon babagan editor foto online, loro wong langsung nanggapi Aviary. Nalika aku takon a SlideShare alternatif (saiki wis akeh bubar), aku nampa ora kurang saka rolas tanggapan. LAN, aku bisa mangsuli lan 'nyetel' pitakonku supaya bisa nemokake solusi sing bener. Kanthi Twitter, Aku bisa ngatasi telusuran, entuk pendapat, lan rekomendasi kanthi cepet nalika aku bisa ngeklik sawetara asil Google.

Yen sampeyan prelu ngetutake akeh banget ing Twitter, bisa uga sampeyan mikir kanthi sudut pandang sing beda. Twitter minangka Mesin Telusuran sing anyar.

8 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Doug, sawise maca kiriman sampeyan, aku banjur ndhaptar. Nanging, ana sing nggunakake jeneng pangguna, mula aku kudu ngganti. Masalahe mung, aku isih durung ngerti kepiye dadi pengikut utawa carane ngetutake wong liya. Jenengku yaiku dratanone. Apa sampeyan bisa nambah aku menyang dhaptar pengikut sampeyan? Matur suwun, Doug.

  3. 4
  4. 5

    Sampeyan saiki bisa nggunakake ChaCha liwat Twitter. Menyang http://www.twitter.com/ChaCha lan tindakake twitter. Banjur yen sampeyan nindakake pesen langsung (d ChaCha) kanthi pitakon, sampeyan bakal bali pesen langsung karo wangsulan sampeyan. Dheweke nggunakake layanan jawaban teks 242242 menyang Twitter.

  5. 6

    Aku mesthi cara sing padha… Mungkin Nggolek Sosial maneh. Twitter bakal ngganti SEO… Yaiku my eksperimen - coba goleki blogku 😛

  6. 7
  7. 8

    Douglas- Aku uga penggemar twitter sing gedhe tenan. Sampeyan ngidini sampeyan komunikasi nganggo potongan cilik sing dadi inti saka apa sing sampeyan pikirake utawa bareng. Plus Twitter kebak pangguna awal lan peminat web sing cerdas. Aku durung nate krungu babagan otomatis tindakake, nanging fitur sing apik tenan! Matur nuwun kanggo nuduhake sing siji.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.