Tambahake Ikon Twitter menyang Blog Sampeyan

telusuran twitter

Aku ora nglampahi wektu kaya sing dakkarepake ing Twitter, nanging pancen wis dadi alat sing apik - kanthi macem-macem panggunaan beda. Salah sawijining panggunaan kanggo kula yaiku nggunakake kanggo ngumumake kiriman kanthi otomatis supaya ana pandherekku ngerti yen wis diterbitake ing blog. Otomatis nggunakake Plugin Updater Twitter kanggo WordPress.

Wis dadi ide utama mula aku mutusake nambahake koleksi Ikon feed, Email lan Seluler ing sidebarku. Coba coba golek ikon, aku ora nemokake ing net. Dadi - aku mutusake nggawe dhewe:
twitter 100twitter 75twitter 50twitter 25

Bebas bae download kabeh Ikon Twitter lan uga file Illustrator sing biasane dak rancang. Amarga aku dudu seniman grafis, aku ora preduli ing ngendi lan carane nggunakake utawa yen sampeyan nambahake. Muga-muga, Twitter ora uga!

Goleki dhewe Kaos TwitterKi!

16 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Hai Douglas,
    Matur nuwun kanthi sanget kanggo nuduhake lambang kasebut. Dheweke mung apa sing dakgoleki kanggo ngganti saka 'Twitter Boxes' sing dakenggo nganti saiki.
    Aku wis nambahake ikon ing sidebar salah sawijining blogku lan katon apik.
    Thanks kanggo enggo bareng!

  3. 4
  4. 5

    Seneng lambang! Sapa ngerti, bisa uga sampeyan mung nggawe lambang Twitter anyar. Aku kudu ngerti apa aku bisa entuk nyusut menyang situs web anyar sadurunge diluncurake ing minggu iki.

  5. 6
  6. 7
  7. 8

    Doug, apa sampeyan njupuk pil sing sampurna? Cuz iki mung PERFECT. Aku mung mikir nambah Twitter menyang blog pribadi lan blog desain webku. Lan BAM, iki kasedhiya!

    Sawise maneh, kaya plugin Formulir Kontak, alat sing luar biasa lan migunani banget.

  8. 10

    Wah, sampurna! Aku mung Googled kanggo nemokake ikon twitter sing apik sawise nyerah nggoleki apa wae ing twitter. Kerja sing apik, lan aku bakal nggunakake iki ing pirang-pirang panggonan amarga aku duwe sawetara situs.

    Matur nuwun ingkang sanget!

  9. 11
  10. 12
  11. 13

    Matur suwun, Doug. Saiki miwiti situs ing Blogger lan nggoleki ikon Twitter sing apik, kaca iki muncul ing ndhuwur asil. Matur suwun, maneh, lan sampeyan bakal yakin bakal dadi rutin ing kene, situs iki minangka informasi lan sumber daya.

    Manny

  12. 14
  13. 15
  14. 16

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.