Nggunakake Twitter kanggo Akuisisi Utama

Fitur siji sing paling apik ing Twitter minangka media komunikasi yaiku adhedhasar ijin. Sampeyan ora prelu ngetutake aku lan aku ora prelu ngetutake sampeyan ... ora salaman, ora ana persetujuan, ora perlu campur tangan. Yen, amarga sawetara sebab, aku ngina utawa SPAM sampeyan… utawa sampeyan kesel karo tweetku, sampeyan bisa ora ngetutake. Ora ana sing krasa lara - ora gawe piala, ora gawe salah.

Iki wulan, Vets Angkatan Laut bakal nembak 1,000 pangguna kanthi online. Iki minangka jaringan sosial kanggo para veteran sing diduweni lan dikelola dening para veteran. Nalika bathi wiwit ngluwihi biaya lan biaya wiwitan dibalekake, kita ngarep-arep nggawe NavyVets.com minangka perusahaan nirlaba - kanthi kabeh bathi dikembalikan menyang Badan Bantuan Veteran.

Email TwimailerSupaya murah regane, aku wis nggunakake pariwara anggaran bayar-per-klik kanthi anggaran cilik lan bisa promosi situs kanthi maksimal.

Mau bengi aku nindakake perkara sing beda, nambah NavyVets Twitter akun, nambah feed kegiatan menyang akun Twitter sing nggunakake Twitterfeed, banjur nggoleki lan ngetutake Veteran Angkatan Laut ing Twitter!

Pakaryan sing mbutuhake wektu banget, nanging sawise sawetara wektu, aku nemokake lan ngetutake udakara 40 taun Tentara Laut ing Twitter. Iki ngirim pesen karo informasi supaya bisa mriksa profil Navy Vets. Akeh wong sing ngetutake aku mbalik, ngunjungi jaringan Navy Vets, lan nglamar anggota! Iki dudu cara sing paling gampang kanggo entuk petunjuk, nanging bisa uga efektif lan ora ngganggu sapa wae, dadi aku yakin sukses!

Sawetara Piranti Twitter Tambahan

Email sing sampeyan tampa nalika ana sing ngetutake sampeyan ing Twitter yaiku balung tanpa gundhul. Ana wong ing Twitter sing nggawa aku menyang Twimailer. Sampeyan ngganti alamat email Twitter nganggo alamat email Twimailer lan voila! Deleng gambar ing sisih tengen. Sampeyan nampa email sing informatif kanthi foto, informasi profil, tweet paling anyar, uga tautan cepet kanggo ngetutake, mblokir utawa nglaporake pangguna kanggo SPAM.

Amarga tweets publik kabeh bisa diakses kanthi telusuran, mula iki minangka cara sing apik kanggo bisnis - ora mung nanggepi pelanggan - nanging kanggo proaktif uga nyambung menyang prospek!

Apa sampeyan duwe produk utawa layanan sing pengin dipromosekake? Sawetara alat kanggo Twitter bakal mangsuli manawa tembung kunci disebutake lan / utawa wilayah geografis tartamtu wis ditemtokake. Aku mikir iki bisa uga rada ngganggu - matur nuwun, dheweke uga menehi mekanisme milih. Aku nyoba Tweetlater nalika semana, nanging ora berhasil. Mung ngetutake akun twitter minangka cara sing apik lan sepi nudging akun kanggo mriksa sampeyan.

Iki minangka tes data lan teknik sing cukup misuwur kanggo entuk petunjuk liwat sumber data. Datamining Twitter bisa uga dadi sarana sing apik kanggo sampeyan nemokake petunjuk anyar ing Twitter saiki!

2 Komentar

  1. 1

    Miturut sampeyan, kepiye wektu kanggo nggoleki iku penting kanggo sampeyan, Doug? Apa sampeyan mikir yen "peneliti Twitter" bisa dadi posisi sing dibayar?

    Aku kepengin ngerti asil saka inisiatif Angkatan Laut iki.

    • 2

      Hai Amy!

      NavyVets bakal dadi nirlaba lan kerja keras kanggo aku - aku pengin duwe situs Veteran sing sejatine ngurus para Veteran tinimbang ngeksploitasi kanggo penghasilan iklan. Dadi aku ora yakin apa regane sing bakal digunakake! Aku yakin manawa ana wong sing mbayar kerja iki!

      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.