Twitter: Autofollow adhedhasar Lokasi

tweetadder

Dadi media umum lan komunikasi, bisnis bisa njupuk kauntungan Twitter kanggo tuwuh lalu lintas ritel lokal - luwih gampang saka sing dipikirake. Pangguna Twitter aktif lan nyuarakake babagan dununge lan apa sing ditindakake. Kanthi ngetutake pangguna Twitter sing aktif ing wilayah, perusahaan sing gumantung karo bisnis lokal bisa nambah lalu lintas langsung uga nambah merek kanthi online.

Realtors, toko lokal, bar, klub, agen asuransi… utawa bisnis liyane sing nggawe bisnis adhedhasar lokasi geografis bisa entuk manfaat saka ngetutake lan nggawe hubungan karo pangguna Twitter ing bisnis. Keuntungan sing ditambahake yaiku wong-wong iki asring nuduhake foto, video lan nganyari - ora mung ing Twitter, nanging uga ing jaringan sosial lan aplikasi liyane.

tweetadder-lokal-search

Tweet Adder bakal nemokake pangguna twitter miturut lokasi ing jarak 10 mil, 25 mil, 50 mil, utawa 100 mil saka kode pos apa wae, ngimpor, kirim otomatis nderek. Tweet Adder wis ngerteni 56% bakal ngetutake sampeyan maneh - nyediakake kesempatan kanggo miwiti hubungan jaringan. Uga, dheweke bisa miwiti nanggapi lan malah nganyari maneh update sampeyan!

Pengungkapan: Iku link afiliasi!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.