Kepiye Twitter Ngewangi Sampeyan Nggawe Keterlibatan sing luwih jero

Depositphotos 13876493 s

Ana transisi gedhe sing kedadeyan ing industri media sosial sing nyenengake. Kemampuan kanggo push keterlibatan langsung menyang interaksi sosial tinimbang kudu nggawa lalu lintas bali menyang situs sampeyan. Kabeh wong ngerti manawa saben sampeyan njaluk diklik wong, mula ana penurunan tarif sing ditanggepi.

Kanggo perusahaan sing promosi produk utawa layanane ing Twitter, nggawe pangguna pindhah saka tweet sing didol, menyang kaca produk, menyang kaca "add to cart", menyang kaca pambayaran, menyang tuku pungkasan bakal nyebabake ditinggalake luwih dhuwur. Twitter ngewangi sawetara rilis sing nyenengake Twitter Card lan Tuku saka Tweet tombol.

Twitter Card

Twitter Card ngidini para pemasar bisa masang foto, video, lan pengalaman media sing akeh kanggo nuwuhake keterlibatan. Mangkene tuladhane a Kertu Pemain:

Yen sampeyan pengin nyoba Twitter Card metu, Igniter - Mitra Platform Pemasaran Twitter - ngluncurake solusi beta kanthi nggunakake pendekatan manajemen konten. Pemasar bisa nggawe kertu lan kaca tujuan tanpa nulis kode nggunakake antarmuka. Pengiklan sing pengin ngasilake asil sing regane dhuwur kaya tontonan video, generasi timbal, lan tuku saiki bisa kanthi gampang nggawe macem-macem variasi kanggo nemokake kombinasi menang judhul, gambar, salinan, URL, lan tombol ajakan-kanggo-tumindak.

Igniter kaca tujuan khusus diwenehi tag konversi Twitter sing wis terintegrasi. Tag konversi kasebut mbisakake para pemasar nglacak konversi ing kabeh piranti lan liwat pirang-pirang kunjungan, sing sadurunge ora bisa ditindakake ing pariwara digital, pemodelan power lookalike, sing bisa ningkatake kinerja pariwara akuisisi. lan retarget maneh ing seluler lan liwat piranti.

Tuku saka Tweet

Twitter uga nyoba a tombol tuku langsung langsung ing stream, kemajuan sing apik kanggo para profesional e-commerce. Iki ora mung nyenengake amarga gampang digunakake, uga apik amarga konsumen bisa nyimpen informasi pambayaran kanthi aman ing Twitter lan ora kudu nulis informasi kanthi bola-bali kanggo saben toko sing pengin bisnis.

twitter-tuku-saka-tweet

Iki minangka langkah awal ing fungsi bangunan menyang Twitter supaya blanja saka piranti seluler gampang lan gampang, muga-muga nyenengake. Pangguna bakal entuk akses menyang penawaran lan barang dagangan sing ora bisa dituju ing papan liya lan bisa tumindak langsung ing aplikasi Twitter kanggo Android lan iOS; para penjual bakal entuk cara anyar kanggo ngowahi hubungan langsung sing dibangun karo pandhereke dadi sales.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.