Nggabungake Tombol Retweet menyang Blog WordPress Sampeyan

twitter

twitterTwitter tuwuh dadi sumber lalu lintas sing relevan menyang situs lan blog sing apik. Aku ngajak kabeh klien nggunakake RSS menyang otomatisasi Twitter liwat alat kaya Hootsuite or Twitterfeed. Aku uga ngajak sampeyan nggabungake kemampuan supaya pengunjung langsung Tweet ing blog sampeyan.

Aku wis nyoba sawetara layanan, kalebu sawetara plugin WordPress… lan pungkasane mutusake nggabungake Tombol Retweet Twitter. Aku seneng interaksi sing diwenehake karo integrasi. Nalika integrasi liyane mbutuhake sampeyan ngeklik, banjur kirim saka Twitter, tombol iki ngidini sampeyan mlebu sepisan lan sampeyan mung kudu klik tombol Retweet lan sampeyan wis rampung. Apa wae sing luwih gampang bakal nyebabake panggunaan sing luwih gedhe nalika nerangake web!

Sawetara plugin ora ngidini sampeyan nemokake tombol kanthi bener. Aku pengin duweke langsung selaras karo wong sing maca judhul kiriman. Yen judhul postingku luwih saka siji baris… tombol bakal mudhun amarga aku mung bisa masang karo isi kiriman. Asile, aku nggabungake kanthi manual kanthi menehi kode ing ngisor iki ing Judhul Pos ing kaca indeks utama, arsip lan kaca kategori lan siji kaca post ing tema: