Apa Bisnis sampeyan kudu ing Twitter?

keputusan twitter

bubar, Twitter ngumumake manawa integrasi iOS Apple sing kuat ing Twitter ndhaptar twitter kanthi 25%. Sawise pirang-pirang taun ngindhari, pungkasane aku rusak lan entuk iPhone ... Aku mengko bakal nulis. Aku seneng integrasi ketat ing iPhone karo Twitter - Aku pancen tresna banget karo Twitter maneh!

Luwih saka 100 yuta wong wis kumpul ing Twitter wiwit taun 2006, nuduhake crita, wawasan, lan gambar kucing. Nanging apa Twitter pancen cocog kanggo sampeyan?

Grafik alir ing pipi saka FlowTown lan Column Five babagan bisnis sampeyan kudu ana ing Twitter iku apik banget!

Apa Sampeyan Gunakake Twitter

Dadi… wangsulane YES! Sampeyan kudu ing Twitter.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.