Twitter Merk Faux Pas

twitter ala

Ana wong siji iki ing Twitter sing ora ngetutake lan ngetutake aku kaya mingguan. Aku yakin dheweke percaya yen aku ndadak ngetutake dheweke (amarga aku durung nyoba kaping 27 kaping pungkasan.). Dheweke kudu mbayangake manawa aku wis nggawe akun kanthi otomatis utawa wedhus sing bakal ngeklik tindakake marang sapa wae sing ngetutake aku.

Aku pisanan ora ngetutake dheweke maneh amarga aku ndeleng timeline lan ora weruh apa-apa sing langsung migunani marang aku. Dudu dheweke ujar apa-apa sing ala utawa dheweke nyengkuyung porno. Aku ora seneng karo produk sing dikepengini, dheweke ora ana ing lapanganku, dheweke ora ujar apa-apa sing aku rasa adoh banget, lan dheweke dudu lokal - kabeh kriteria sing digunakake kanggo mutusake apa aku bakal ngetutake wong utawa ora. (Sampeyan ora kudu memenuhi kabeh kriteria; mung siji.)

Aku ora duwe nomer ngetutake sing gedhe, nanging kepiye? Aku ora pengin nomer akeh amarga pancen hebat. Oalah, nganti saiki aku ora nggatekake wong lanang kasebut. Ing skema prekara kasebut, pancen ana mung gangguan cilik kayata nyamuk siji sing muncul ing barbeque. Nanging prekara kasebut - aku wiwit ndeleng wong iki minangka lemut.

Nyatane, dheweke pancen ngrusak merekane karo wong sing dheweke kepepet kepengin kepepet. Nalika pisanan aku ndeleng dheweke minangka pengusaha sah kanthi produk sing apik sing ora dikarepake, saiki aku ngerteni dheweke minangka lendir predator sing ora bakal menehi rekomendasi marang jiwa.

Saiki aku wis ranting, aku takon karo sampeyan, maca. Yen sampeyan setya nggunakake Twitter minangka taktik nggawe merek, apa prilaku sing sampeyan yakin bisa ngrusak merek sampeyan?

Nganyari: Sadurunge duwe kesempatan kanggo nerbitake postingan iki, pangguna Twitter sing dimaksud mesthine wis ndeleng Tweet sing saya rame babagan dheweke. Dheweke mblokir me. Aku mung seneng-seneng.