Dasar Twitter: Cara Nggunakake Twitter (Kanggo Wiwitan)

dhasar twitter

Isih cepet banget kanggo nelpon pati saka Twitter, sanajan aku rumangsa terus nggawe pembaruan sing ora nambah utawa nguatake platform. Paling anyar, dheweke ngilangi jumlah sing katon sing kasedhiya liwat tombol sosial ing situs. Aku ora bisa mbayangake kenapa lan bisa uga ana pengaruh sing ora apik ing keterlibatan umume nalika ndeleng lalu lintas Twitter ing situs pangukuran utama.

Cukup komplain ... ayo ndeleng barang sing apik! Kekayaan data wektu nyata ing Twitter ora ana tandhingane kanthi online. Sanajan Facebook bisa dadi pacelathon kanthi online, Twitter tetep dadi deg-degan miturut pendapatku. Facebook nyoroti lan nyaring mayoritas data, mula panggunaan lan keterlibatan parah. Ora kaya ngono ing Twitter.

Apa sing Nggawe Twitter Beda

Twitter minangka aliran data sing terus mabur. Yen luwih akeh akun sing sampeyan tindakake, luwih cepet stream sampeyan. Nanging ora saring, ora target, lan mesthi katon. Lan ora kaya platform sosial liyane, akun sing pengin sampeyan gunakake bisa dicedhaki. Mung uncalan @douglaskarr lan sampeyan bisa narik kawigaten lan nulis langsung marang aku. Endi liya sing bisa online? Lan yen sampeyan pengin riset, mung telusuri istilah nggunakake hashtag, kayata #marketing.

Miwiti Twitter

  1. Ndaftar - lan coba golek gagang Twitter sing apik tanpa garis besar lan kombinasi rumit. Ora kabeh gagang gedhe dijupuk; kita mesthi gumun yen isih bisa nemokake gagang sing akurat kanggo klien. Aku nyaranake nduwe akun pribadi lan akun perusahaan tinimbang nyalip loro kasebut. Kanthi merek, promosi rada luwih dikarepake tinimbang ing akun pribadi sing bisa nesu karo wong sing nyoba ngetutake sampeyan.
  2. Siapke Profil Sampeyan - ora ana sing percaya utawa ngetutake ikon endhog, mula aja nambah foto dhewe kanggo akun pribadi lan logo kanggo perusahaan sampeyan. Luangake wektu kanggo ngatur skema warna lan nemokake gambar latar mburi sing apik sing bakal narik minat masarakat.
  3. Jaga Bio sampeyan cekak lan manis! Nyoba nggawe URL, hashtags, akun liyane lan deskripsi sing disingkat ora apik banget. Mangkene tip - apa keahliane sampeyan lan apa sing nggawe sampeyan unik? Selehake ing bio lan wong-wong bakal nemokake lan ngetutake sampeyan liwat telusuran.

Download Aplikasi Twitter

Apa sampeyan ing desktop, smartphone utawa tablet, ana asli Aplikasi Twitter ngenteni kowe! Yen sampeyan pengin metu kabeh, sampeyan bisa ndownload lan miwiti TweetDeck - platform jembar kanthi kabeh lonceng lan wisel.

TweetDeck

Wektu kanggo Tweet

  • Tweets - Twitter wis ngobrol babagan nggedhekake jumlah tweet sing ngluwihi 140 karakter. Muga-muga ora, umume seni lan daya tarik Twitter minangka konsumsi cepet tweet sing wis dirancang. Kaya nulis haiku; butuh latihan lan mikir. Nindakake kanthi apik, lan wong liya bakal nuduhake lan ngetutake.
  • Gunakake Hashtags - tikel dhisik kanthi milih paling ora siji hashtag, loro luwih becik. Yen sampeyan pengin nggawe sawetara riset hashtag, kita wis ndhaptar pirang-pirang platform (RiteTag pancen apik tenan!). Nggunakake tagar sing efektif bakal ditemokake nalika pangguna Twitter lagi paneliti platform kasebut.

Tumbuhake Jangkauan Twitter Sampeyan

  • Telusuri pimpinan industri sampeyan ing Twitter, tututi, nuduhake kontene, lan coba gabung nalika sampeyan bisa nambah nilai ing obrolan.
  • Telusuri pelanggan ing Twitter, tututi, tulungi, melu, lan retweet kontene kanggo nggawe hubungan kerja sing luwih apik.
  • Aja dadi hama. Aja platform pesen langsung otomatis, nulis karo wong sing ora perlu, lan nggunakake tuwuh pandherekipun skema Dheweke jengkel, lan kanthi artifisial nambah jumlah sampeyan tanpa nuduhake sejatine kinerja sampeyan.

Promosi Nalika Sampeyan Nyedhiyakake Nilai

  • Kasedhiya acara? Jadwalake Tweet sing ngetung acara kanthi tips babagan cara pengikut sampeyan entuk bathi saka rawuh.
  • Menehi diskon yen sampeyan bisa, Twitter seneng kode coupon utawa diskon.
  • Aja mung promosi, wenehi regane. Ngrungokake masalah pandherekipun lan nyediakake sawetara tips kanggo umum bakal entuk dividen.
  • Elinga yen Tweet mabur… yen sampeyan duwe katrangan sing apik, bareng sawetara kaping.

Nggabungake WordPress karo Twitter

  • Nyorot & Nuduhake - plugin kanggo nyorot teks lan nuduhake liwat Twitter lan Facebook lan layanan liyane kalebu LinkedIn, Email, Xing, lan WhatsApp. Uga ana blok Gutenberg internal sing bakal ngidini pangguna Klik kanggo Nuduhake.
  • Gampang Social Share Buttons - Ngaktifake sampeyan nuduhake, ngawasi lan nambah lalu lintas sosial kanthi kustomisasi lan Analytics fitur.
  • Lan yen sampeyan pengin mbukak otopsi konten menyang Twitter, ing Jetpack Plugin fitur woro-woro apa iku sampurna!

Elingi, Twitter minangka maraton, dudu sprint. Tumbuhake ing ngisor iki kanthi organik lan suwe-suwe sampeyan bakal bisa ndeleng mupangate. Kaya dene minat gabungan, sampeyan ora bakal pensiun sawise sawetara tweets pisanan. Infographic iki saka Salesforce nyedhiyakake sawetara wawasan tambahan… Aku ora yakin sampeyan bakal dadi pro (yen ana prekara kasebut), nanging saran sing apik.

Dasar Twitter kanggo Wiwitan

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.