Twitter Analytics Wis Tekan

logo sing bisa diklik

Clicky iku gampang banget Analytics paket sing terus ngematake aku kanggo digunakake ing paket blog apa wae. Fitur menarik sing mentas ditambahake yaiku ngawasi Twitter sing apik tenan:

Twitter Analytics

Nggabungake statistik Twitter ing paket Analytics minangka ide sing apik. Aturan sing wis disiyapake kanggo nggoleki aku utawa blogku yaiku:

douglaskarr UTAWA "douglas LAN karr" UTAWA "doug AND karr" UTAWA martech.zone

Iki menehi rincian komunikasi ing Twitter utawa wong liya sing komunikasi babagan aku, kalebu Total tweet, Balesan, Tautan, Nada Positif, Retweet, Pitakon, Nada Negatif, Pengirim, Panampa lan Tag Hash sing kasebut.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Kirim apik doug. Matur nuwun kanggo info babagan iki. Kita minangka pemasar kudu bisa ndeleng luwih saka mung twitter minangka situs referensi paling dhuwur nalika ndeleng analytics web klien. Bungah ndeleng Clicky sing dadi prekara utama iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.