Aku Nyoba Amplifikasi Anyar Twitter

Iklan Twitter Nggedhekake

Twitter lagi nyoba program pariwara beta kanggo nguatake tweet sampeyan. $ 99 saben wulan lan sampeyan milih geografi uga sawetara kategori target. Aku isih penggemar Twitter lan saya tertarik karo penawaran iki, mula nalika nampa email sing njaluk gabung karo beta, aku kudu ya.

Aku pengin nuduhake sawetara pikiran acak supaya aku bisa bali menyang kiriman iki lan ndeleng apa pengaruhe.

  • Miturut Google Analytics, lalu lintas saka Twitter saya cepet mung luwih saka 100 kunjungan saben wulan. (Biyen ewonan).
  • Aku duwe 35,800 pengikut ing Twitter lan aku wis nambahake akeh 150 pengikut ing siji wulan. Aku duwe luwih saka 500 nyebutake sajrone wulan lan udakara 8,000 kunjungan profil.

Dadi, kanthi $ 99 sing dibuwang, aku ngarep-arep bisa entuk 1,000 pengunjung ing wulan ngarep lan nambah akeh pengikut. Bakal ndeleng, sanadyan!

Napa Aku Nglampahi $ 99 kanggo Amplifikasi ing Twitter?

Ana sawetara alasan kenapa aku milih nindakake tes iki:

  • I seneng Twitter Saben mbukak Twitter, aku bakal nemoni update anyar lan anyar saka wong sing dudu pacaran. Ing Facebook, mesthi padha karo wong sing padha. Aku pengin Twitter saingan lan bisa urip. Serius, yen sampeyan durung suwe mbukak app Twitter, cukup menyang layar telusuran / temokake lan sampeyan bakal bisa nemokake sing menarik.
  • Aku bola-bali ujar sajrone sawetara taun kepungkur yen Twitter kebak kanggo akses API, bisa langsung nyingkirake bot lan akun SPAM sing ora apik. Mbok iki wiwitane. Bayangake, yen mung wong sing mbayar $ 99 saben wulan bisa keprungu - dakkarepake obrolan bakal dadi kualitas cepet.

Sawetara keprihatinan babagan tes iki:

  • Nomer kategori sing bisa dipilih yaiku sawetara. Aku mung bisa milih bisnis lan teknologi, ora ana pilihan pemasaran. Sing dakpentingake manawa tweetku sing dikuatake bisa uga ora cocog karo sing ndeleng tweet sing digedhekake.
  • Aku mung bisa ngaktifake beta ing akun Twitter pribadi sanajan dadi pilihan iklan bisnis. Muga-muga Twitter ngidini aku mbukak akun ing @martech_zone or @dknewmedia, nanging durung duwe pengaruh sing cukup kanggo milih.

Aku pengin Twitter bisa urip lan aku pengin ndeleng kompetisi ing Facebook. Yen sampeyan yakin manawa program iki jahat, ora kalah ala tinimbang Facebook sing nyengkuyung kita kabeh supaya bisa nggawe komunitas kaca, lan saiki ngisi kita supaya pesen kanthi nyata.

Priksa maneh ing kene saben minggu lan aku bakal menehi katrangan babagan cara kerja amplifikasi Twitter.

 

2 Komentar

  1. 1

    Aku setuju kabeh. Aku seneng banget karo Twitter lan isih tresna. Iki duweni potensi!

    Muga-muga sampeyan menehi saran marang dheweke. Yaiku Beta. Pramila kita duwe Betas kanggo njaluk saran babagan apa sing kudu ditambahake.

    Aku isih ngirim menyang akun Facebook lan kaca, nanging bisa uga bakal dadi dina sing adhem sadurunge aku mbuwang dhuwit ing iklan FB.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.