6 Keuntungan Twitter kanggo Promosi Jeneng Sampeyan

cheatsheet pangguna daya twitter

Ana akeh pakar media sosial lan teknologi sing ngomong babagan kematian Twitter. Aku bakal jujur, sanajan ana rame-rame bisnis, aku isih nemokake nilai sing luar biasa ing platform kasebut. Yen ana wong saka Twitter sing maca, iki sing bakal daklakoni kanggo nambah asil bisnis:

  • Gawe pangguna mbayar tweet otomatis. Oh - Aku saiki bisa ngrungokake jeritane, nanging yen terjangkau, aku mbayar kanggo promosi konten kanthi otomatis. Lan aku seneng banget amarga spammer bakal langsung ninggalake platform kasebut. Spam otomatis ing Twitter wis umum amarga gratis ... ora ana sebab liyane.
  • Tambah fokus ing kualitas lan relevansi tinimbang pertumbuhan. Aku ora ing Twitter kanggo ngetutake wong sing misuwur… Aku mrono kanggo promosi, sesambungan, lan komunikasi karo wong sing dak tresnani. Mangkene tweet sing nyimpulake perasaan:

Sampeyan lunga… Aku yakin rong owah-owahan kasebut bakal ngowahi asil bisnis sing ana gandhengane karo Twitter. Mesthine, dheweke ora bakal bisa ngegungake luwih akeh pangguna tinimbang [masang jaringan sosial ing kene], nanging bakal ngasilake rasa tresna lan apresiasi kanggo platform komunikasi ringkes sing ngowahi Internet.

36% pemasar wis entuk pelanggan liwat Twitter

Dadi kepiye merek nggunakake Twitter kanthi efektif? Follow.com ngembangake infographic iki kanggo sampeyan supaya luwih akeh keterlibatan lan nggunakake platform kanggo nambah asil bisnis nggunakake enem strategi kasebut:

  1. Aja wedi promosi merek sampeyan ing Twitter minangka akun dhewe! Merek duwe pengikut sing luwih gedhe tinimbang umume wong.
  2. Nggunakake Pariwara Twitter! Sampeyan uga bisa ngunggahake dhaptar pelanggan utawa pelanggan lan nggawe segmen pamirsa kanggo target pariwara menyang pelanggan utawa wong sing wis ana sing padha.
  3. Twitter minangka on-the-go platform, nyedhiyakake kesempatan unik kanggo sampeyan nyambung karo pandherekipun sing ora pengin maca buku, mung pengin penawaran cepet, guyon, utawa saran.
  4. Tansah kalebu a call-to-action, yaiku retweet, download, telpon, ndaptar, utawa prentah liyane.
  5. Nambah nganyari karo link lan gambar kanggo keterlibatan lan enggo bareng luwih jero!
  6. hashtag tweet sampeyan supaya sampeyan bisa ditemokake ing telusuran. Lan priksa manawa nerbitake Tweet nalika pandherekipun luwih gampang ngrungokake (kaya ing akhir minggu!). Kita uga mbaleni Tweet kita saben wektu.

Mangkene Infographic, Lembar Cheat Pengguna Daya Twitter.

Kauntungan Twitter

One comment

  1. 1

    twitter dadi migunani banget yen digunakake kanthi bener.
    aku rumangsa basis pangguna saya akeh
    konten saya relevan lan luwih informatif kanggo pangguna.
    matur nuwun sanget kanggo ngirim informasi iki, kiriman iki mbantu uga nambah cara kerja ing twitter lan nggunakake luwih akeh kanthi luwih akeh

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.