Hei Twitter, Aku Nyoba Iklan lan Mangkene

paus gagal paus

Aku wis maca komentar campuran ing Twitter Advertising. Ora nggunakake dhewe, aku ngira bisa dijupuk. Aku pengin narik kawigaten sawetara wong menyang akun Twitter Teknologi Pemasaran lan aku kepengin ndeleng manawa ana pariwara sing bakal mbantu. Dakkira ora bisa ngerteni.

Hei @TwitterAds, aku nyoba mbuwang dhuwit karo sampeyan, nanging sampeyan ora ngidini

Aku kanthi tliti mbukak pilihan nyaring kanggo nyuda pamirsa. Aku milih Marketing minangka kategori, nyelehake sawetara tembung kunci saka kategori kanggo target, lan malah nyedhiyakake selusin akun pangguna liyane kanggo nyoba uga narik pandhereke.

Nalika ngrampungake penargetan, aku ditawani milih salah siji saka Tweet utawa nggawe dhewe. Aku milih dhewe. Maneh ... Aku ngenteni sawetara wektu kanggo nggawe pesen kanggo nyoba lan gambar sing apik.

Banjur aku nyoba nerbitake Kertu Twitter… deleng kesalahan:

Publikasi Iklan Twitter Gagal

Grrr…

Ora masalah, aku ngomong dhewe. Aku weruh yen ana tombol simpen kanggo nyimpen kampanye ing sisih tengen ndhuwur. Dadi, aku klik simpen lan… deleng kesalahan:

Kampanye Iklan Twitter Gagal

Aku pancen ora ngerti apa sing kudu ditindakake saiki. Aku ora bisa nyimpen kabeh gaweyan sing nargetake ing kampanye lan ora bisa nyimpen kabeh gaweyan sing daklakoni ing materi kreatif.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.