Deadbeats sing Ditampilake? Twitter - Alat Manajer AP Anyar

malu

Aku wingi ora enak amarga ngoyak faktur sing wis kliwat saka telung klien. Aku grundel, lan perlu ngeculake, mula aku menehi komentar sing ora salah (uga ora salah) ing Twitter. Aku takon:

Nalika klien ora mbayar tagihan lan nyingkirake telpon, wujude ora apik kanggo nyebut jeneng kasebut ing Twitter?

Tanggepan sing dakkirim saka kanca-kanca sing ngandhani minangka ide sing ala banget, kanggo sawetara wong sing nganggep bisa efektif, kanggo sawetara sing nimbang-nimbang lan sawetara ide sing nyenengake: Campuran:

@wolfems sing ujar, "Aku seneng ... Lakukan ing dina Minggu lan bisa dadi label anyar, SundayShame. Wangun manajemen AP anyar.

Nalika aku ora ragu yen bakal ngirim bewara DEADBEAT, bakal ngasilake sawetara pitakon sing menarik. Amarga internet nggawe bisnis dadi luwih transparan, apa bakal nggawe kabeh transaksi dadi transparan? Lan apa invasi utawa dandan hubungan bisnis?

Aku ora duwe wangsulan, nanging bakal menehi saran. Kepiye sampeyan rumangsa nggawe informasi luwih lengkap menyang publik, lan kepiye sampeyan nggunakake Media Sosial saiki kanggo nindakake?

11 Komentar

  1. 1

    Yen sampeyan ndeleng nglumpukake forum jinis, dheweke bakal ngirim pengalaman nalika urusan karo siji liyane, yaiku transaksi sing dibayar. Saiki, iki bisa uga ora padha karo sawetara profesional minangka transaksi 'bisnis' sing sejati, nanging ana bisnis sing ditindakake. Makane wong-wong sing padha njupuk wektu kanggo nggawe dhaptar 'pedagang apik' lan menehi rekomendasi.

    Aku ndeleng aturan emas, apa liyane .... Apa aku pengin wong ngirim apa-apa sing negatif karo jenengku? Ora. Apa aku kudu nindakake praktik bisnis sing padhet - Ya. Iki bakal nyegah kabeh.

    Aku ora bakal menehi saran babagan nyebutake jeneng wong / perusahaan, amarga pungkasane nuduhake karakter sampeyan. Nanging yen dheweke duwe sawetara persona online sing dudu jeneng sing pas, mula aku mikir yen rampung kanthi nyenengake bisa cocog yen tujuane kanggo ngelingake wong liya.

  2. 2

    Aku kabeh kudu menehi peringatan keras, Lorraine. Aku ora nemoni masalah nalika ngilangi mati - anggere ngerti konsekuensine. Urutanku yaiku email> swara> ing wong (yen bisa)> pengacara… banjur yen isih durung ana tanggepan = umum.

    Aku saiki lagi startup lan duwe sawetara invoice sing pinunjul; nanging, kita duwe perjanjian karo vendor sing mung bisa mbayar yen nampa dana investasi. Muga-muga ora bakal ndeleng jenengku ing dina Minggu Deadbeat sawayah-wayah!

    Doug

  3. 3

    Mesthi wae nglanggar kontrak sosial. Masyarakat ngarepake informasi arus kas disimpen pribadi, utamane babagan kapan lan carane tagihan dibayar.

    Nanging, sampeyan bisa nggawe luwih dhisik karo klien yen sampeyan bakal nerbitake kabeh data sing kudu dibayar, apik lan uga ora apik. Iki padha karo debat gaji rahasia - sapa wae sing bisa ngetutake bantahan kasebut, nanging nggawe switch kasebut gedhe banget kanggo umume wong.

  4. 4

    Kita pancen kerja karo klien, lan nggawa faktur nganti pirang-pirang wulan. Sing paling dawa yaiku klien sing mbayar $ 200 / wulan suwene 18 wulan. Aku ora masalah yen dheweke ngobrol karo aku.

    Aku bisa uga ora pengin nindakake iki, nanging nulis bisa nggawe aku luwih apik! Matur suwun saran.

  5. 5

    Aku ora ngira yen ngirim dhaptar klien mati bisa entuk apa wae - kajaba nggawe klien cukup nesu kanggo njupuk tindakan legal. Apa maneh, dudu… .. becik. Saliyane, surat kanthi tegas tembung saka pengacara sampeyan bisa uga efektif.

    Aku asring mikir manawa migunani yen nduwe dhaptar "nakal / apik" ing antarane kolega industri supaya kita bisa nyingkirake gaweyan kanggo klien sing ora bakal nangani kita kanthi apik.

  6. 6

    Dadi pamilik bisnis cilik kanthi arus kas winates, kaya sing dakkarepake, komentar parrot Jay. Apa aku seneng ndeleng jenengku tweet amarga alesan iki? Nanging, apa aku duwe masalah tweeting babagan pengalaman layanan pelanggan sing sengsara (utawa luar biasa)? Ora babar pisan!

  7. 7

    Ayo dadi pribadi! Ing sawijining dina, barang bisa dibalik lan sampeyan ora pengin ngobong jembatan. Aku yakin manawa sampeyan bisa mbayari supaya akeh wong liya. Aku ngerti manawa umume wong pengin tumindak sing bener lan mbayar tagihan. Sayange, yen mbayar alon ing sisih sing bakal nampa, alon-alon ing sisih sing kudu dibayar lan mula chain kasebut. Ekonomi iki butuh kesadharan lan sensitivitas sing luwih dhuwur sing bakal menehi pitulung kanggo njaga siji lan liyane ing bisnis nganti kita bisa ndeleng pamulihan sing gedhe lan pemulihan ekonomi iki.

  8. 8

    Aku pribadi rumangsa yen posting babagan klien Ora sopan.
    dheweke bisa uga duwe alesan sah ing ekonomi iki amarga telat mbayar, kayata medis, kelangan gugatan kerja dll. lan isin lan ora yakin apa sing kudu disebabake amarga kahanan kasebut.
    uga kudu ati-ati karo apa sing dikirim babagan wong sing nesu.
    Aku dipecat 7 taun kepungkur saka perusahaan utama ing kene lan nembe ngerti manawa manajer lawasku saka perusahaan kasebut duwe akun twitter lan ngirim kiriman ngapusi sing kebencian babagan ME lan aku ora yakin kenapa?

  9. 9

    Ing kahanan bata lan mortir, apa ora kaya ngirim cek sing salah ing ndhuwur dhaptar? Kosok baline, gumantung karo pamirsa, poster kasebut bisa uga katon apik banget kaya deadbeat, lan sampeyan ora pengin.

    Aku ora bakal ngisin-isini umum. Ana mesthi Laporan Ripoff.

  10. 10

    Wong sing utang sampeyan duwe telung prekara:

    1. Iki nuduhake sampeyan ora bisa dipercaya kanggo ngatasi kahanan sing angel kanthi budi.
    2. Yen klien sampeyan ngalami masalah, kiriman sampeyan bisa uga nyoba nyoba nglumpukake dhuwit utawa entuk kesepakatan sing bakal dibayar.
    3. Kanthi metu saka klien, sampeyan ngirim sinyal menyang pelanggan mbesuk yen sampeyan bakal nganggep cara sing padha.

    Sampeyan mung kudu nyingkirake wong nalika mutusake arep diadili. Hubungan kasebut ditembak nalika iku.

  11. 11

    Kaya biasane wektu aku ngenteni maca kiriman Doug mbuktekake investasi sing apik kanggo jamanku. Kita kabeh bisa gegayutan karo premise, sing durung nate loro-lorone skenario lan ora kepenak yen ana ing posisi loro.
    Ora ana gawe piala ing pembuangan sampeyan lan aku nemokake sampeyan menehi reaksi sing luwih akeh, kabeh katon, tinimbang sing sampeyan kira-kira.
    Kanggo kula, Pak Karr, iki minangka conto liyane babagan kekuwatan lan nilai sejatine ing Cilik Indiana ... kita aja nganti ragu-ragu utawa ngremehake kepiye pikirane kita saiki kanggo nuwuhake sudut pandang saka kolega sing wis ngerti lan sing dikarepake.
    Saben responden ing kene nambahake konten sing migunani lan kanthi mangkono aku ngidini aku nggedhekake jagad karo informasi nalika nambah kekayaan kanthi cara sing luwih gedhe kanthi luwih nuduhake karakter lan intelijen lan menehi conto maneh babagan sumber daya cilik Indiana kita kabeh.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.