Twilert: Tandha Email Gratis saka Twitter

twilert

Kita wis fokus banget Twitter minggu iki, dadi iki alat liyane sing bisa mbantu sampeyan nggunakake Twitter kanggo entuk bisnis anyar.

Twilert wis ngirim meh 40 yuta tandha marang para pangguna. Iki minangka aplikasi web sing ngidini sampeyan nampa nganyari email kanthi rutin ing tweet sing ngemot jeneng, merek, produk, layanan… utawa tembung kunci liyane sing cocog sing sampeyan pikir bisa nuntun perusahaan sampeyan menyang bisnis anyar ing Twitter.

Aku nyaranake nggunakake filter telusuran tingkat lanjut - ana sawetara opsi sing apik babagan basa, lokasi geografis lan uga sikap - kaya yen ana "?" ing tweet. Iki cocog banget kanggo nggoleki wong sing butuh pitulung lan langsung nanggap!

twilert-maju

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.