Kolaborasi Perusahaan nggunakake TWiki Workspaces

kolaborasi twiki

Pentinge alur kerja sing lancar lan komunikasi sing mbukak ora bisa disuda, utamane ing donya sing kompetitif saiki, kanthi cepet, kredibilitas lan profesionalisme dadi mantra sukses. Nanging akeh organisasi sing duwe fungsi ing "budaya silo" sing ora nyengkuyung nuduhake informasi babagan peran, fungsi, utawa departemen.

Piranti kayata Twiki mbantu perusahaan supaya bisa metu saka budaya sing ora kolaboratif.

TWiki® minangka wiki perusahaan, platform kolaborasi perusahaan, lan platform aplikasi web sing fleksibel, kuat, lan gampang digunakake. Iki minangka Wiki Terstruktur, biasane digunakake kanggo mbukak ruang pangembangan proyek, sistem manajemen dokumen, basis pengetahuan, utawa alat klompok liya, ing intranet, extranet utawa Internet.

TWiki minangka inti wiki sing wis kabentuk, sing bisa digunakake ing Wikipedia level perusahaan utawa jaringan media sosial ing omah, gumantung saka kepiye perusahaan milih nggunakake. Manajer bisa nggunakake alat iki kanggo nyiyapake proyek, ngatur dokumen, nyiyapake intranet, utawa malah aplikasi web. Twiki uga ngidini pilihan lanjutan kayata Transklusi utawa kalebu dokumen utawa bagean dokumen menyang dokumen liyane kanthi referensi, njupuk grafik lan akeh kemungkinan liyane.

Nganggo Twiki minangka platform kolaborasi njamin manawa kasedhiya informasi kanggo wong sing butuh. Pemasar bisa ngakses Twiki lan entuk informasi sing dibutuhake langsung, utawa ngubungi wong sing sah kanthi nyata, nyepetake wektu siklus utama. Ngarahake proses internal liwat Twiki nggawe aliran data lan informasi lancar lan lancar, nyumbang kanggo nambah produktivitas lan nyepetake wektu timbal.

perusahaan twiki

Twiki yaiku platform open source lan dheweke uga duwe solusi sing dadi tuan rumah. Kanggo sing pengin pitulungan teknis, Twiki nawakake layanan konsultan sing bakal ngatur, njaga lan ngatur Twiki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.