Twerrific! Tombol Follow Twitter

twitter tindakake tombol s

Twitter minangka media sosial favoritku ... Aku ngakoni. Aku seneng banget gamblang lan gampang digunakake - lan regane jaringan sing luar biasa nalika aku butuh pitulung. Anyar kanggo perang tombol media sosial yaiku ngeculake tombol tindakake Twitter. Ora kaya tautan sadurunge sing bakal ngasilake sampeyan menyang Twitter, tombol iki ngidini pengunjung mlebu lan tindakake kanthi ngeklik siji tombol. Kita wis nambahake ing sidebar ing kene ing Martech.

twitter tindakake tombol s

Tombol kasebut nduweni sawetara variabel sing bisa dimodifikasi. Pisanan, sampeyan bisa nyakup liwat JavaScript utawa iFrame. Ing setelan, sampeyan bisa ngatur elemen ing ngisor iki:

  • Pangguna kanggo ngetutake (screen_name)
  • Tampilake ngetung pandherekipun (data-show-count)
  • Werna tombol (tombol data)
  • Werna teks (data-teks-warna)
  • Warna link (data-link-color)
  • Basa (data-lang)
  • Jembar (jembar data)
  • Alignment (nglarasake data)

Yen sampeyan ora kepenak nyunting kode kasebut, Twitter wis nambahake kaca sumber supaya sampeyan bisa ngatur Tombol Ikut Twitter dhewe lan cukup njupuk skrip kanggo dilebokake ing situs sampeyan. Yen sampeyan seneng nggali, Twitter duwe kaca pangembangan rinci sing didhaptarake kanggo Tombol Follow.

Siji cathetan - yen sampeyan pengin dhaptar sawetara Akun Twitter sing bakal ditindakake, sampeyan bisa ndhaptar dhaptar kaya sing dikepengini lan cukup kalebu tandha skrip! Kita nindakake iki ing Buku Blogging Perusahaan Situs.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.