Loro Tweet: Pesen sing Tepat, Wektu Tepat, Panggonan tengen

tweettwo1

Bayangake yen sampeyan minangka toko utawa restoran sing lagi berjuang, nanging ing dalan iku Starbucks sing rame. Kepiye sampeyan bisa nggayuh wong-wong ing Starbucks? Loro Tweet minangka layanan anyar sing ngawasi check-in masarakat ing Twitter lan ngirim Tweet yen kasedhiya ing perusahaan sampeyan. Nick carter, panganggit blog Martech, nggawe layanan sing cerdas.

Mangkene video apik sing nerangake layanan iki:

Nick ngembangake layanan kasebut kanggo pisanan ngenali nalika tweet digawe ing lokasi sing cedhak karo check-in kothak papat - validasi sing apik yen pangguna kasebut cedhak. Iki minangka ide sing apik, nyedhiyakake pesen ing wektu lan papan sing relevan. Ana akeh macem-macem aplikasi kanggo iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.