TweetSeeker: Temokake Tindakake Sabanjure

tweetseeker

Kanca lan kanca sing nemokake alat, Kevin Mullett bubar nggawe presentasi sing apik karo alat online kanggo telusuran lan media sosial. Aku bener-bener mbukak dhaptar kanggo mesthekake yen ngenalake sawetara alat kasebut ing Martech Zone (sawetara ana ing wingi Dhaptar Alat SEO!).

TweetSeeker minangka cara kanggo ngrampungake lan ngatur dhaptar akun Twitter sing pengin sampeyan tindakake. Platform wektu nyata ngidini sampeyan menehi tag marang pangguna Twitter kanthi tembung utawa frase. Sampeyan uga bisa nggunakake tag internal kanggo ndhelikake, ngetutake utawa malah nyorot lan menehi prioritas kanggo tweets pangguna.

Sistem iki ngidini uga nyaring majeng, kalebu telusuran miturut tanggal, ing akun, ing akun sampeyan ing minggu kepungkur, ing antarane para pengikut, miturut lokasi, miturut rasio pengikut, miturut tembung, miturut rating TPower, miturut basa utawa kanthi tautan . Sampeyan uga bisa nyuda dhaptar miturut pangguna utawa ora kalebu tembung uga!

tweetseeker

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.