TweetReach: Apa Suwene Tweet Sampeyan?

tweet wong

Apa sampeyan kepengin ngerti kepiye Tweet diwiwiti ing Twitter, sapa sing menehi retweet sing narik perhatian, lan apa akun liyane sing cocog? Iki minangka pitakonane sing dakkarepake anyar karo kaca tartamtu sing akeh perhatian. Nggunakake TweetReach, Aku nempel ing URL sing dakkarepake bisa ndeleng sejarah lan nampa laporan lengkap babagan arsip Tweet. Nggunakake akun standar, aku bisa nglaporake 100 kegiatan pungkasan. Kanthi akun Pro, aku bisa nglaporake nganti 1,500!

TweetReach ngidini sampeyan nglacak URL tartamtu, tagar, tembung kunci utawa uga nyebutake akun kanthi real-time uga nglaporake data sing diarsipake. Twitter sejarah premium TweetReach Pro Analytics nyedhiyakake laporan ing arsip Twitter lengkap, bali menyang taun 2006.

  • Analytics - TweetReach ngawasi data Twitter sampeyan kanggo tren lan outlier anyar lan kanthi otomatis nambah wawasan utama menyang stream wawasan dashboard sampeyan.
  • lapuran - Pelacak interaktif TweetReach Pro sampurna kanggo ngawasi asil ing Twitter kanthi nyata. Gawe laporan sing apik kanthi gampang kanggo dituduhake karo para pemangku kepentingan.
  • Keterlibatan Akun - Sinau babagan pamirsa akun Twitter nggunakake pelaporan keterlibatan akun rinci. Ukur tingkat keterlibatan lan tuwuhing pandhereke kanthi suwe.
  • ngoptimalake - Ukur kepiye kinerja konten sampeyan, lan delengen Tweet, hashtags lan URL sing paling apik sing resonasi ing Twitter. Sinau apa sing digunakake lan apa sing ora bisa mbantu nggawe konten sing luwih apik.

Perusahaan TweetReach, Metrics Union nawakake solusi lengkap kanthi wawasan Twitter, Instagram, Tumblr lan saiki Facebook.

Cuplikan URL Tweetreach

One comment

  1. 1

    Hai Douglas,

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo panulis hebat babagan TweetReach by Union Metrics! Yen ana wong sing maca duwe pitakon, sampeyan bisa nemokake ing Twitter @UnionMetrics utawa mriksa demo langsung ing situs iki kanggo analytics Instagram lan Twitter kanggo ndeleng persis apa sing sampeyan entuk, miturut jadwal sampeyan.

    Matur suwun maneh! Aku ndeleng potongan iki dituduhake ing saindenging Twitter 🙂

    - Sarah A. Parker
    Manajer Media Sosial | Metrik Union
    Pembuat TweetReach, Suite Sosial Metrik Uni, lan liya-liyane

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.