Tweaks: Pindhah menyang Format sing luwih Jembar

Aku kerja ing akhir minggu iki ing pirang-pirang situs kanggo kanca kanca ing Vancouver. Kanthi mangkono, aku wis mriksa sawetara statistik lan ndeleng sawetara situs desain ing web. Aku mutusake kanggo nggedhekake tata letak supaya luwih gampang diwaca. Aku bakal menehi survey babagan iki - ayo ngerti yen sampeyan seneng utawa sengit. Aku ora pengin ngilangi pengunjung sing nganggo 800 x 600 utawa ngisor, nanging mung 3% pengunjung. Asile, aku ora ngira iki kalebu klompok inti saka para pamiarsa.

Nalika aku terus nggarap situs klien liyane, aku bakal nggarap jembar sing luwih anyar iki gumantung karo pamirsa. Muga-muga sampeyan seneng!

2 Komentar

  1. 1

    Aku ora weruh tata letak sampeyan sing lawas, nanging aku seneng banget karo tema Anaconda iki. Font iku gampang banget ing mripat…. Apa font anaconda standar?

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.