Twazzup: ngawasi wektu nyata kanggo Twitter

twazzup

Ing mratelakake panemume, Twazzup nduweni antarmuka sing luwih apik, luwih migunani tinimbang Twitter amarga informasi sing diwenehake pangguna. Kanggo miwiti karo Twazzup, cukup ngetik gagang Twitter, tembung kunci utawa hashtag - lan antarmuka pangguna nyedhiyakake tata letak sing resik karo tembung kunci sing gegandhengan ing sisih ndhuwur, pangguna lan informasi tren ing panel kiwa, lan tweet wektu nyata ing sisih tengen.

Ing conto iki, aku nggoleki Proposal Penjualan, penasaran karo obrolan sing kedadeyan online babagan sponsor, TinderBox. Warta sing apik yaiku Martech Zone katon minangka profil pengaruh paling dhuwur nalika nerangake proposal sales, nanging ora katon ana kedadeyan liyane ing kana.

Ukara sing luwih populer bisa uga enablement sales, kategori induk kanggo platform proposal penjualan. Aku nyoba lan ngerti sawetara pengaruh lan obrolan babagan topik kasebut ... nanging isih durung cukup obrolan kanggo ndhaptarake Tweet Saben Jam (TPH) ing layar. Dadi… ayo munggah maneh ing hirarki topik - #sales. Boom! Ana 155 Tweet Saben Jam babagan topik kasebut.

Dadi - saranku marang klien bisa uga tetep bisa pengaruh kanggo hashtag lan topik proposal sales lan enablement sales, nanging pungkasane dheweke kudu ngobrol karo istilah sing luwih populer sales. Iki uga kanggo strategi konten - nilai tambah sekitar istilah sales lan target influencer lan segmen industri sing gegandhengan karo penjualan supaya tembung kasebut diwartakake.

Twazzup nggawe iki tugas sederhana!

2 Komentar

  1. 1

    Hai Doug, aku kepengin weruh apa sampeyan bisa nulungi aku. Udakara udakara seminggu aku ora bisa ngakses Twazzup. Ngirim aku menyang layar sing njaluk aku mlebu nganggo Twitter. Nalika aku tekan layar kasebut, banjur langsung bali menyang layar Twazzup oranye. Aku duwe akses menyang Twitter.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.