Wutah Pemasaran Seluler

tuwuhing pemasaran seluler

Nomer kasebut kaget lan terus saya akselerasi. Akeh wong sing dagang telpon seluler kanggo smartphone, ngasilake panjaluk gedhe kanggo aplikasi pemasaran, situs web sing dioptimalake karo pemasaran, layanan adhedhasar lokasi lan panggunaan seluler lan sosial interaktif ing njaba omah lan kantor.

Saka Infographic: Ponsel tradisional ditrapake karo ponsel ssmart sing luwih apik. Dilengkapi koneksi Internet kanthi kecepatan tinggi lan prosesor cepet kilat, piranti kasebut intine nyedhiyakake papan reklame interaktif sing bisa digunakake ing kanthong. Kepiye pengiklan njupuk kauntungan saka potensial sing gedhe iki, lan apa konsumen nggatekake? Ing ngisor iki, kita njlajah jagad pemasaran seluler sing saya akeh.

Dhuwit PocketMoney Dhuwur

Infographic saka Dhuwur.

Komentar siji

  1. 1

    Halo Adam, iki infografis sing apik banget. Aku mung rada mamang babagan statistik kode QR. 50% pamilik smartphone sing wis mindhai kode QR kaya tingkat adopsi sing cukup dhuwur. Uga, 18% wong sing tuku sawise mindhai mbutuhake kaca kebangkrutan seluler lan corong konversi sing dioptimalake kanthi apik. Aku biasane bisa ngomong babagan Jerman nanging ing kene mesthine ora. Aku ngira yen kira-kira 70-80% saka kode sing dipindai mimpin menyang situs desktop ing ngendi tujuan konversi saya adoh ing dalan sing bumpy. Apa pemasar Jerman adoh banget?

    Mulane aku mikir babagan data sing nyedhiyakake asil analitik iki. Apa informasi liyane babagan iki?

    Salam,
    Stephan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.