TurnTo: Ulasan Sindikasi karo Distributor Produk Sampeyan

reviews

Sindikasi minangka cara sing efektif banget kanggo para pengecer online kanggo nambah volume rating lan ulasan (ulasan) sing ditampilake kanthi cepet. Merek, biasane luwih dhisik nglumpukake konten sing digawe pengguna (UGC) iki, kepengin banget supaya para pengecer nampilake konten kasebut ing situs eCommerce. Kanthi nuduhake ulasan karo mitra distribusi, merek bisa ngrewangi produk tampil lan adol luwih apik, amarga volume paninjauan sing luwih dhuwur kabukten bisa nambah penjualan.

Nganti saiki, sindikasi kasebut bisa ditindakake ditutup jaringan. Masalahe, pendekatan iki mbutuhake merek sing nyedhiyakake review lan pengecer sing nampa nggunakake platform sing padha lan duwe perjanjian resmi kanggo ngganti konten. Sing nggunakake platform liyane dicekal saka ijol-ijolan, lan merek ing jaringan dikenani biaya akeh dening panyedhiya platform kanggo akses jaringan.

TurnTo Networks Review Syndication

TurnTo Networks minangka panyedhiya solusi konten pelanggan generasi sabanjure kanggo para pedagang lan merek paling populer. Kanthi suite unik saka patang produk inovatif:

  • Rating & Ulasan
  • P&P Komunitas
  • Ulasan Visual
  • Komentar Checkout

TurnTo CPO Sindikasi

TurnTo ngirim konten kanthi kurang kerja, njamin keaslian maksimum, angkat konversi, optimisasi mesin telusuran (SEO) lan wawasan merchandise. Kanggo mbantu pelanggan ngatasi tantangan industri jangka panjang, TurnTo bubar nggawe jaringan terbuka. Open Review Syndication nambah kanthi cepet nuduhake konten, nggampangake volume paninjauan sing luwih gedhe, lan ngethok "biaya akses" sing tajem sing ditrapake dening jaringan sing ditutup kanthi tradisional.

kanthi Open Review Syndication, saiki merek apa wae bisa menehi review marang para pengecer liwat Suite Konten Pelanggan TurnTo, preduli saka koleksi lan platform manajemen sing digunakake. Ora perlu integrasi teknis, lan merek bisa nambah review menyang jaringan TurnTo lan ditampilake ing situs eCommerce mitra sajrone sedina utawa rong dina.

Tinjau Pelaporan Sindikasi

Pengecer ndeleng lan ngatur konten sindikasi saka njero dashboard TurnTo kanggo kontrol moderat lengkap lan wawasan nglaporake. TurnTo uga kasedhiya API akses supaya pedagang nggunakake platform liyane - biasane sistem sing wis digawe lawas - bisa uga entuk manfaat saka sindikasi review produk kanggo kaping pisanan.

Jaringan sindikasi sing ditutup ora ana artine. Kaya toko Grosir sing nyewa wong kanggo nyiyapake tampilan mburi, mung wong sing adol papan rak premium kasebut menyang perusahaan soda lan nggawa dhuwit. TurnTo's Open Review Syndication dibangun babagan model liyane. Konten duweke merek - mesthine kudu dituduhake kanggo mbantu para pengecer. Jaringan kasebut kagolong para pengecer - mesthine kudu bisa nampilake ulasan saka merek sing pengin dituduhake. Tugas kita yaiku nggawe gampang supaya wong loro bisa kerja bareng. George Eberstadt, CEO saka TurnTo

Perdagangan CPO, sing adol alat listrik saka kabeh merek utama, ganti menyang TurnTo's Open Review Syndication lan ngalami hasil sing kuat. Sadurunge, pengecer nggunakake jaringan tertutup, lan amarga akeh merek lan pabrikan sing produke adol CPO ora ana ing platform jaringan, dheweke ora bakal entuk sindikasi tinjauan potensial, vendor sing nguciwani sing pengin melu nanging ora bisa .

TurnTo CPO Sindikasi

Kanthi teknologi TurnTo, CPO luwih saka tikel kaping pindho saka merek sing nampa konten sindikasi nalika nambah jumlah tinjauan sing ditampilake luwih saka 250 persen.

Sinau Liyane babagan TurnTo Kanggo Bukak Sindikasi

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.