Ganti LinkedIn dadi CRM karo Diigo

Karo Yahoo! katon narik plug ing aplikasi sing paling migunani, Delicious, I diekspor kabeh Delicious sandi tetenger lan diimpor menyang Diigo. Serius Yahoo! Napa ora mung adol Delicious?

Oalah… sawise masang Diigo, aku instal ekstensi Diigo kanggo Chrome. Iki nalika aku gumun ... Aku bisa nyorot bagean kaca, kaca bookmark, menehi bookmark kanthi pribadi lan, sing paling penting, ninggalake cathetan ing sawijining kaca… kabeh saka tombol sing gampang ing bilah alamat Chrome. Wah!

Aku wis suwe duwe ide iki, nanging akhire kudu digunakake saiki. Aku mbukak LinkedIn menyang profil (aku milih Patric Welch saka Noobie.com. Aku pribadi diwenehi profil Patric lan ngemot tag sing ana gandhengane.
Tandai profil LinkedIn karo Diigo
CATETAN: Aku kudu mbusak kabeh kekurangan querystring sing ditambahake LinkedIn ing URL.

Aku banjur nulis lan nyimpen a pribadi cathet cathetan Diigo ing kaca LinkedIn Patric:
Tambah Cathetan Lengket menyang profil LinkedIn karo Diigo

Apik tenan ... saiki aku bali menyang profil Patric, aku bakal bisa ndeleng cathetan sing wis dak tulis. Uga, aku bisa maca tag LinkedIn apa wae saka langsung ing Diigo!
Goleki Cathetan lan Profil ing Diigo

Mesthi wae, iki minangka cara sing gampang banget kanggo nangani data CRM sampeyan ... LinkedIn bisa ngganti struktur URL, Diigo bisa mati, utawa sawetara prekara sing salah. Nanging, iki hack sing apik nalika aku nyoba nemokake CRM sing gampang digunakake. Sampeyan ora mung kudu nggarap LinkedIn, uga… sampeyan uga bisa nggunakake Twitter utawa Facebook!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.