Intuit TurboTax Nggawe IRS Katon Apik

Strike One… dina iki dina pajak. Aku ora ngarep-arep nindakake pajeg, nanging aku pengin ngrampungake isih akeh wektu. Duwe bisnis paruh (sing saiki kelangan dhuwit) nggawe cathetan pancen perlu lan aku sengit karo cathetan. Dadi, dhasar aku duwe kabinet file sing aku lebokake cathetan, kuitansi, lan log jarak tempuh. Banjur, nalika wayah pajak teka, aku njupuk kabeh folder lan ngatur kabeh kanthi ati-ati yen ana audit ing dalan.

Ing taun 2005 aku nyerah usaha sampingan amarga repot banget. Nanging, ing taun iki layananku luwih akeh dikarepake kanthi ekspos sing luwih dhuwur ... nanging, sejatine, ora akeh dhuwit. Ora apa-apa… wis dietung banjur bisa digunakake. Aku milih banget, dadi sing penting aku luwih akeh nggunakake bisnis tinimbang sing dakgawe. Tujuane biasane dakbebasake, nanging aku duwe akun sing nggawe aku tundhuk.

Oalah… Aku ngrencanakake akhir minggu kanggo mbayar pajeg nalika bocah-bocah arep ngunjungi Ibune. Kaya rejekine, uga bakal dibatalake. Serangan loro.

Aku mlebu menyang TurboTax kanggo ndownload piranti lunak lan mikir yen nandhang masalah…. ing kaca akun, aku wis ndhaptar Versi TurboTax Home & Business 2006. Nanging kanggo Windows lan saiki aku duwe Mac. Serangan telu?

Ora.

Aku mlebu menyang versi web piranti lunak sing mikir apa aplikasi sing bakal dakgawe. Bocah lanang, apa aku kaget banget. Pancen apik tenan. Kagunaan piranti lunak online sampurna… ing sidebar kiwa ana ringkesan lan ing sisih tengen ana pitulung tambahan. Ing panel tengah, aplikasi kasebut bisa digunakake kanthi sampurna. Aku bisa maju bolak-balik, bolak-balik bagean, mlumpat maneh… lan ora nate nemoni masalah.

Turbotax

Nalika aku miwiti, aku mlaku ing Paralel amarga aku mikir yen kudu ndownload piranti lunak kasebut. Ora ana prelu. Nanging, udakara separo cara mbayar pajeg, IE7 mutusake kanggo mbuwang (ora kaget). Aku kuwatir aku bakal kelangan sawetara info nanging nalika mlebu nggunakake Firefox, aku ora bakal kalah. TurboTax ngirit nalika sampeyan lunga.

Sawetara fitur hebat liyane… Aku isih bisa ngimpor pajak taun 2005 kanggo miwiti luwih dhisik. Uga, aku bisa ndownload kabeh data W-2 saka ADP ing aplikasi TurboTax. Aku ngajokake kanthi elektronik, mbayar dhuwit sing langsung didepositake, entuk tandha email nalika wis siyap disetujoni, lan bakal entuk liyane nalika pengembalian dana setor - kira-kira 9 dina.

Kabeh, Intuit nggawe dina. Aplikasi sing bisa dingerteni saka kode pajak kita pancen apik tenan. Malah Presiden Bush nyariosaken:

Kode pajak iku rumit. Sampeyan ngerti, dawane yuta kaca.

Thanks, Intuit. Aku wis nggunakake TurboTax udakara 8 taun saiki lan aku ngira Intuit bisa uga duwe pelanggan seumur hidup (anggere ora ngilangi ahli kegunaane!) TurboTax nggawe IRS katon apik. Aku kepengin weruh, apa sistem pajak bakal nambah anggere duwe bakat nalika nggawe kekacoan sing rumit lan diatur dadi aplikasi sing hebat.

Kanggo wong sing mikir aplikasi desktop ora bisa pindhah online, cukup mbayar pajeg sampeyan Turbotax Online Siji-sijine kekecewaan aku karo kabeh proses yaiku nalika ngerti yen aku entuk luwih murah taun iki tinimbang taun kepungkur. Wah Lan anakku ngancik umur 17 dadi aku ora entuk maneh kredit pajeg $ 1 juta kanggo dheweke.

5 Komentar

  1. 1

    Aku uga dadi penggemar TurboTax (edisi desktop) uga wis pirang-pirang taun. Kepiye edhisi online nangani macem-macem ngasilake pajak? Yaiku, apa sampeyan kudu mbayar saben pajeg?

    Elingi pirang-pirang taun kepungkur, nalika Intuit nggunakake aktivasi produk kanggo mungkasi pirang-pirang instalasi saka siji CD? Nyuarakake kanthi apik ing kertas, nanging nesu kabeh kulawarga (pasangan) sing ngarep-arep bisa mbayar pajeg saka komputer masing-masing. Muga-muga versi online fleksibel ing babagan iki.

    • 2

      Hai Mario,

      Kanggo nyritakake sejatine, aku ora yakin! Aku mung (matur nuwun sanget) sing kudu kuwatir. Aku ora mikir aku bakal bali menyang desktop sawise nggunakake online! Ora nginstal, lan kabeh data bisa diakses online saka kene! (Sampeyan bisa nyimpen kabeh formulir pajak liwat PDF kanggo nduwe rekor).

      Regards,
      Doug

  2. 3

    Doug,

    Aku seneng banget maca babagan pengalaman positif sampeyan karo TurboTax taun iki. Matur suwun dadi pelanggan sing setia! Aku uga nuduhake kiriman sampeyan karo sawetara desainer amarga aku yakin dheweke bakal seneng kudos.

    Urip,
    Michelle Makowski
    Manajer Pemasaran, TurboTax

  3. 5

    Kang, aku wis nggunakake TurboTax Online wiwit udakara 2001. Yen sampeyan nggunakake taun ngarep, data bakal ditarik data ing taun iki menyang akun dadi sampeyan ora kudu bali lan ngetik maneh. Dheweke uga nyimpen kabeh bali lawas kanthi online. Aku ora bakal nggunakake liyane.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.