We vs. Sampeyan! Apa sampeyan disetel ing?

tunedinSawise maca cukup Ditata ing, Aku pancen kepincut karo salah sawijining pitakon sing diajokake dening tim ing Pemasaran Pragmatik. Apa situs web sampeyan ngomong babagan perusahaan sampeyan utawa ngomong babagan pelanggan?

Sanajan penting kanggo mbenerake panguwasa ing papan sampeyan, luwih penting sampeyan kudu ngomong karo apa sing wis digayuh kanggo para pelanggan. Aku takon ing Twitter lan entuk perhatian saka sawetara wong, kalebu Andy Beal of Pilgrim Pemasaran.

Aku mutusake nyoba dhewe ... apa aku luwih ngomong babagan blog tinimbang karo sing maca? Aku nulis Kalkulator sing disetel kanggo ngerteni! Kalkulator ngitung feed sampeyan lan ngukur volume Aku, aku, kita, sampeyan, sampeyan, kita, lsp ing isi pakan. Bobot uga judhul luwih gedhe!

Mangkene asil kanggo blogku, 9 saka 10:
disetel ing asil

Sejatine iki tegese aku ngomong babagan sampeyan mayoritas wektu! Cukup narik kawigaten, aku nyelehake alamat feed sawetara A-lister utama lan asil kabeh ana ing skala! Wenehi gambar! Yen sampeyan nemokake Narcissists (Skor 0), dakkandhakake! Aku seneng-seneng karo judhul asil.

Lan manawa sampeyan njupuk salinan Disedhiyakake ing: Nggoleki Kesempatan Luar Biasa sing Nggawe Terobosan Bisnis. Iki minangka buku sing luar biasa babagan komunikasi kanthi efektif karo pelanggan lan prospek supaya bisa ngembangake bisnis sampeyan. Fitur favorit buku kasebut yaiku saben bagean nyedhiyakake conto nyata perusahaan Tuned In!

13 Komentar

  1. 1

    Aku ora nindakake kanthi apik. 60% babagan aku. Nanging aku ora yakin aku ngerti iki. Iki blogku. Aku ora mesthi nyoba ngobrol babagan para pelanggan. Aku nyoba ngobrol * karo * wong-wong mau sing nggawe aku nggunakake tembung kaya "Aku" lan "aku". Yen aku nggawe pukulan salinan kanggo sisa situs webku, faktor "aku" bisa mudhun nganti 10% utawa kurang.

    • 2

      Aku setuju, Patric. Iku mung mriksa sethithik kanggo ndeleng manawa sampeyan nate ngomong babagan sampeyan dhewe. Sanajan kita ngomong babagan awake dhewe, aku penting nggawe konteks kanggo pamirsa. Aku asring ngomong babagan blog ing blog, nanging aku nyoba komunikasi kenapa penting kanggo dheweke!

  2. 3

    Alat keren! Aku ngetung padha karo Patric. Minangka pedoman, iku migunani, sanajan aku setuju ana akeh variabel sing mengaruhi pentinge skor tartamtu. Ngukur blog sampeyan kanthi suwe, ngetutake tren, bisa uga luwih penting tinimbang nggoleki nomer tartamtu.

  3. 4

    Ing Pilgrim Pemasaran, kita ngomong babagan "sampeyan" 60% wektu. Aku seneng banget, amarga wong-wong maca blog kanggo menehi "pendapat" babagan warta pemasaran lan kepiye pengaruhe "dheweke." Dadi keseimbangane apik.

    Saiki, yen sampeyan pancen sade produk utawa layanan, 90% kudu dadi target sing dikarepake.

    Alat sing apik Doug!

  4. 6

    Doug,

    Seneng sampeyan seneng karo buku kasebut. Iki minangka langkah pisanan sing apik banget kanggo netepke lokasi sampeyan ing spektrum sing disetel. Matur nuwun kanggo nuduhake. Kita uga nggoleki cara sing padha kanggo menilai sepira kemampuan kita ing pangsa pasar, nggawe produk sing ngatasi masalah pasar nyata lan ngluncurake solusi sing resonate karo para pembeli. Aku ngarep-arep bisa nuduhake karo sampeyan lan komunitas sampeyan.

    Phil, Craig lan David

    • 7

      Phil,

      Matur nuwun kanthi sanget kanggo mampir! Aku seneng banget karo buku kasebut lan ngapresiasi transparansi tim sampeyan - katon yen sampeyan pancen nggunakake ilmu pengetahuan lan pengalaman pirang-pirang taun lan kabeh dadi siji. Proyek sing apik!

      Doug

  5. 8

    Matur nuwun kanggo alat Doug. Aku ngetung 50-50. Kanggo situs blog sing bakal dadi saldo sing cukup apik kaya sing diandharake Andy.

    Kanggo akeh situs e-commerce, kita kudu nganggep luwih saka brosur online ing perusahaan. Mesthi wae tembung "sampeyan" utawa "sampeyan" sing katon ing situs (surat langsung utawa pariwara apa wae) sing nawakake produk / layanan bakal dadi bagean pemasaran sing luwih apik tinimbang tembung "Aku" lan "aku" luwih akeh iku Iki minangka konsep-konsep dhasar sing ana ing mburine copywriting.

    Buku copywriting sing apik kanggo didhisiki wong yaiku buku klasik saka Claude Hopkins, Advertising Ilmiah. Iki Kudu Maca (yen durung rampung) lan akeh pamilik bisnis sing paling sukses nggunakake strategi kasebut kanggo ngowahi pemasaran bisnis kanggo ningkatake penjualan. Malah kanggo sing wis maca, luwih becik diwaca kaping sawetara.

  6. 9
  7. 10

    Poin Me: 85 Poin Liyane: 91

    Ngelingi (5 saka 10)

    Hmmm… Tibake aku isih duwe gaweyan.

    Alat sing tepat sanajan matur nuwun

  8. 11
  9. 12

    Douglas, Thanks kanggo nuduhake Kalkulator sing disetel. Aku seneng banget karo buku sing disetel lan kabeh alat kanggo mbantu kita luwih ngerti babagan kedadeyan sing cendhak.

    Aku kasengsem nemokake luwih akeh babagan cara sampeyan ngetung skor. Apa sampeyan wis ngirim informasi babagan metrik sing digunakake kanggo ngetung skor? Aku bakal nggunakake kalkulator kanggo nambah skor. Ngerti carane sampeyan entuk skor bakal luwih migunani. -Michael

  10. 13

    Matur suwun Douglas alat lan postingan sing hebat - ketoke mine skor 10/10
    (Poin Me: 1 Poin Liyane: 80) Aku kira bakal luwih fokus marang aku…
    Mungkin sampeyan bakal entuk kesempatan mampir ing blog - http://www.kasumiseo.co.uk/ - Aku blog babagan SEO lan Pemasaran Online (mesthine bakal menehi poin ekstra !!!)
    Amarga ora minat, apa sampeyan mikir minangka asil sing apik kanggo kalkulator sampeyan?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.