Tumult Hype 2 kanggo OSX: Gawe lan Animasi HTML5

app gegeran

Tumult Hype minangka aplikasi Mac OS X sing ngidini sampeyan nggawe konten interaktif lan animasi ing konten web HTML5. Kaca sing dibangun karo Tumult Hype bisa digunakake ing desktop, smartphone lan iPad tanpa kode. Sampeyan bisa tuku salinan Tumult Hype 2 saka App Store nganti 10 September kanggo $ 29.99!

Versi Hype (Mac OS X) nduweni fitur intuisi lan interaktif, kalebu:

  • animasi - Sistem animasi adhedhasar keyframe Tumult Hype nguripake konten sampeyan. Klik Rekam lan Tumult Hype nonton saben pamindhahan, kanthi otomatis nggawe keyframe yen dibutuhake. Utawa, yen sampeyan luwih seneng nggunakake tangan kanthi manual, nambah, mbusak, lan ngatur maneh keyframes kanthi manual kanggo nyetel konten sampeyan kanthi manual. Gampang nggawe kurva alami kanthi ngeklik lan nyeret path gerakan elemen kanggo nambah poin kontrol bézier.
  • Timeline Antarmuka Animasi - Garis wektu kanggo adegan bisa ditambah lan diputer nalika dipicu tumindak. Kapabilitas iki ngidini sampeyan nambah interaktivitas - nggawe swara liwat elemen bisa nyebabake timeline kanggo muter sing nggawe elemen liyane ing adegan kasebut.
    Tonton luwih lengkap ing garis wektu.
  • tumindak - Melu nonton sampeyan lan micu animasi khusus, transisi pemandangan, swara, utawa fungsi JavaScript kanggo nanggepi tumindak kaya klik mouse, acara tutul, wektu tartamtu, utawa acara dokumen.
  • pemandangan - Pemandangan padha karo slide ing piranti lunak presentasi, lan minangka cara sing paling apik kanggo nyederhanakake aliran animasi utawa konten sing kapisah. Tumult Hype ngidini sampeyan nggawe adegan sing dibutuhake, lan macem-macem tumindak bisa ngalih ing antarane adegan nggunakake transisi sing lancar.

Versi 2 saka Tumult Hype duweni ton tambahan lan fitur anyar - kalebu Pratinjau iOS cepet kanthi Hype Reflect kanggo iOS, Aksi Audio, Path Motion Curved, Font Web, Geser lan Sentuhan Acara, Pilihan Seluler, Tombol Toolbar Preview Enhanced, Visibilitas Mesin Telusuran, Elips lan Rectangle Rounded Wangun, Adopsi Teknologi OS X, Perbaikan JavaScript, Penyuntingan Adegan Polandia lan Kompatibilitas Browser Lengkap.

Dianyari: Thanks kanggo William Winter saka Bradenton.com kanggo panjelasan manawa iku aplikasi Mac OSX, dudu aplikasi iOS!

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.